Fotograf: Magnus Liam Karlsson

Press images

Aktuell med: Svenska däggdjur pysselbok

Jonas Källberg är illustratör, musiker, originalare och har i många år jobbat på reklambyrå som regissör, manusförfattare samt efterbearbetningsproducent för reklamfilmer. Tillsammans med författaren Martin Emtenäs har han med Svenska fåglar, Svenska däggdjur och Svenska grod- och kräldjur skapat moderna och annorlunda faktaböcker om djur.

Läs mer Dölj
65 kr Merch - Pysselbok
Utgiven: mars 2021
97 kr Merch - Sällskapsspel
Utgiven: mars 2021
159 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2021
159 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2020
Svenska däggdjur
”Den enkla texten är lätt att ta till sig och i kombination med grafiken och illustrationerna kan detta ge en fantastisk stimulerande läsupplevelse som både kan väcka ett djurintresse och tillfredsställa den redan nyfikne. Svenska däggdjur passar lika bra för en 6-åring som en 12-åring – utmärkt när man behöver koncentrerad och lärorik fakta. Helhetsbetyg: 5.” Piroska Bakran
BTj
Svenska fåglar
"Jonas Källbergs stiliserade fåglar med stora ögon, huvuden och fötter är förvånansvärt tydliga även för artbestämning. När kidsen redan samlat Pidgey och Spearow är steget kanske inte så långt till stenknäck och nötväcka."
Sveriges Radio Naturmorgon
Svenska fåglar
”en aptitlig bok som både är informativ, enkel och snygg. Fåglarna är tecknade i Pokémonstil, vilket torde tilltala barnen, men ändå porträttlika. Upplägget är lätt ...”
Falu Kuriren
Svenska fåglar
” Tilltalet passar både barn och vuxna, och boken kan ges till vilken nyväckt fågelentusiast som helst, oavsett ålder.”
Sundsvalls Tidning

NYHETER

Smart och nyskapande om svenska däggdjur

Efter succén med Svenska fåglar kommer nu Svenska däggdjur – en lättöverskådlig faktabok om djur som du känner igen, avbildade som du aldrig sett dom förut. Bakom boken ligger folkbildaren Martin Emtenäs och illustratören Jonas Källberg.

Fotograf: Magnus Liam Karlsson

Svenska fåglar ger en flygande start på naturintresset

Hur gör man en fågelbok som inte har gjorts förut, och som lockar barn att ge sig ut i naturen? I Svenska fåglar korsas barns kärlek till Pokémons med smart pedagogik och vetenskaplig förankring. Det blev en bok för alla, från 6 år och uppåt.

Fotograf: Magnus Liam Karlsson
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår