Fotograf: Magnus Liam Karlsson

Press images

Aktuell med: Jag klyver er itu

Tamara Mivelli, född 1989, är bosatt i Stockholm. Hon jobbar som statsvetare inom kulturområdet och har gått på Biskops Arnö författarskola. Jag klyver er itu är hennes debut.

Läs mer Dölj
139 kr Bok - Flexband
Utgiven: januari 2020
Jag klyver er itu
”Tamara Mivellis debutroman är uppbyggd av korta, kärnfulla stycken och lösryckta, pricksäkra scener. Den handlar om ursprung, familjer, kärlek och uppbrott. Det är sparsmakat – och skitbra.”
Vi Läser
Jag klyver er itu
”Knivskarp blick på svennighet och rasism [...] en poetisk och saklig roman för unga vuxna, där varje mening speglar något större.”
Helsingborgs Dagblad
Jag klyver er itu
”Det är en mycket lovande debut.” Gunnar Ardelius
Expressen
Jag klyver er itu
”Fin debut som utspelar sig i en ung kvinnas mellanrum. Tyvärr tog den slut för fort. Ser fram emot kommande böcker av författaren.”
@ett_eget_rum

NYHETER

”Det är sparsmakat – och skitbra”

Tamara Mivellis debutroman Jag klyver er itu hyllas nu av kritikerna. ”Det är en mycket lovande debut”, skriver Gunnar Ardelius i Expressen.

Fotograf: Magnus Liam Karlsson

Stark debut om rotlöshet

Debutanten Tamara Mivelli skriver om vardagliga saker på ett knivskarpt sätt: Om att vända familjen ryggen, kanske inte vara så kär och att försöka bli svensk men tappa bort någonting på vägen.

Fotograf: Magnus Liam Karlsson
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.