Fotograf: Magnus Liam Karlsson

Press images

Aktuell med: Imperiets arvingar 3: Gravplaneten

Oskar Källner, född 1978, bor i Jönköping. Han har tidigare givit ut flera fantasyromaner, två bilderböcker och ett stort antal noveller. Sina noveller har han också vunnit flera priser för. Han är publicerad på flera språk, senast i det amerikanska SF-magasinet Future SF. Utöver detta är han engagerad i SF-Sverige och deltar regelbundet i skrivarpodden Fantastisk Podd.

Läs mer Dölj
139 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2020
139 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2020
Imperiets arvingar 1: Bortförda
””Jag rekommenderar boken, som är första delen i en serie, starkt till alla åldrar. 5/5” Leo, 12 år
Kamratposten
Imperiets arvingar 1: Bortförda
”Det här är Science fiction på riktigt för barn. Ända sedan jag läste böckerna ”Bortförda” och ”Järnrosen” kan jag inte sluta att tipsa om böckerna hejvilt till alla.”
Boktokig
Imperiets arvingar 2: Järnrosen
”Berättelsen är fortfarande lika fartfylld och spännande och eftersom den slutar i en riktig cliffhanger så är jag väldigt nyfiken på vad som kommer att hända i nästa bok ...”
Boklysten
Imperiets arvingar 1: Bortförda
”Bortförda bjöd på ett spännande äventyr i rymden med fina karaktärer och helt fantastiska illustrationer! Rekommenderas varmt!”
Bokugglor

NYHETER

Imperiets arvingar: Ett rymdepos i världsklass

Spänn fast säkerhetsbältet, för nu är det dags för en storslagen rymdresa! Den tar avstamp i en mammas försvinnande i Uppsala, men snart befinner sig huvudpersonerna långt ute i rymden och jagar märkliga varelser.

Illustration: Karl Johnsson
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.