Fotograf: Karolina Isaksson

Press images

Aktuell med: Fisens liv

Malin Klingenberg, född 1979, bor i finska Jakobstad. Hon har skrivit många böcker för barn både skönlitterärt och läromedel. Klingenberg är flerfaldigt belönad för sina böcker i hemlandet.

Läs mer Dölj
119 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2020
Fisens liv
”Jag kan bara salutera en så njutbar, men aldrig lättsmält, skildring av vår osynliga, men evigt närvarande, vän i fliken.” Martina Montelius
Expressen
Fisens liv
”Mustiga färger och lekfulla detaljer möts i ett livligt samarbete [...] en underhållande bok som finurligt förklarar språkliga och osande skillnader.”
Smålandsposten
Fisens liv
”De humoristiska och färgstarka illustrationerna och texten, skriven på rim, gör det här till en bok för hela familjen.”
Vi Föräldrar
Fisens liv
”Det är kroppsligt och festligt och många gånger nonsensrimmande i hög hastighet, “pruttarna smattrar och klingar som klockor/ Mökarna stinker som köttiga smockor” men det finns faktiskt också plats för eftertanke i den fysiska humorn”
Göteborgs-Posten

NYHETER

En smällkaramell i ordets alla bemärkelser

Har fisar några känslor? Om man får tro Malin Klingenberg och Sanna Mander är svaret ja! De har skapat en sprakande bilderbok där vi bl.a. får träffa fisar på dans, i rymden och på en bergstopp. Det är dags se tillvaron från pruttarnas perspektiv!

Illustratör: Sanna Mander
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.