Aktuell med: Harry Potter. Magisk stickning

Tanis Gray är en väldigt känd stickare i USA. Hon står bakom mer än femhundra publicerade mönster. Hon har gett ut en lång rad böcker, och bland annat arbetat med Martha Stewart och på Vogue Knitting.

Läs mer Dölj
199 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juni 2020

SENASTE RECENSIONERNA

Harry Potter. Magisk stickning
”Boken är mycket vacker att bläddra i, med omsorgsfullt tagna bilder och rolig bonusfakta om filmerna – saker som verkligen får nostalgin att spraka inom detta Harry Potter-fan.”
Säffle-Tidningen

NYHETER

Sticka elevhemshalsduken från Harry Potter

Eleverna på Hogwarts är stolta över det elevhem de tillhör och visar det på en mängd olika sätt. Ett av de mest populära sätten att visa vilket elevhem man tillhör är med en så kallad elevhemshalsduk. Vi bjuder på stickbeskrivningen till elevhemshalsduken ur Harry Potter. Magisk stickning

Magisk stickning för Harry Potter-fansen!

Harry Potters trollkarlsvärld är full av magi, mysterier och MASSOR av stickade saker! I den här boken finns 28 mönster i olika svårighetsgrad, alla inspirerade av de magiska Harry Potter-filmerna.

Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.