Marie Åhfeldt

Foto av:

Magnus Liam Karlsson

Marie Åhfeldt är utbildad vid Konstfack, linjen för Grafisk Design & Illustration, Stockholm 1986-1990. Marie har sedan dess varit verksam som illustratör och grafisk designer. Uppdragsgivare är bl a tidningar, reklambyråer och bokförlag. Uppdragen kan variera mellan små enkla vinjetter till att hålla i hela produktioner för färdigt tryck.

Relaterat

Djur med superkrafter

Om boken

Visste du att det finns djur som har superkrafter? Och det är inte vilka superkrafter som helst - utan sådana som vi människor verkligen vill härma. Tag till exempel skalbaggen som kan tillverka dricksvatten i öknen, hajen som har ett skinn som gör att inga bakterier fäster eller det lilla björndjuret som överlever allt från rymdens strålning till att ligga nerfryst i tiotals år.

Lekfullt och kunnigt presenteras här 18 superdjur som kan hjälpa oss människor på olika sätt. De illustreras med färgstarka och fantasieggande bilder som garanterat lockar både stora och små läsare att lära sig mer om samspelet mellan natur och teknik - och det kittlande ämnet biomimetik!

Ulla Karlsson-Ottosson, Marie Åhfeldt

Djur med superkrafter

Relaterade artiklar

Ny faktabok presenterar 18 djur med superkrafter

Visste du att det finns djur som har superkrafter? Och det är inte vilka superkrafter som helst – utan sådana som vi människor verkligen vill härma. Tag till exempel skalbaggen som kan tillverka dricksvatten i öknen, hajen som har ett skinn som gör att inga bakterier fäster eller det lilla björndjuret som överlever allt från rymdens strålning till att ligga nerfryst i tiotals år.