Fotograf: Magnus Liam Karlsson

Press images

Aktuell med: Djur med superkrafter

Marie Åhfeldt är utbildad vid Konstfack, linjen för Grafisk Design & Illustration, Stockholm 1986-1990. Marie har sedan dess varit verksam som illustratör och grafisk designer. Uppdragsgivare är bl a tidningar, reklambyråer och bokförlag. Uppdragen kan variera mellan små enkla vinjetter till att hålla i hela produktioner för färdigt tryck.

Läs mer Dölj
169 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2021

SENASTE RECENSIONERNA

Djur med superkrafter
"Hela den här fascinerande boken är full av exempel på djur vars superkrafter kan hjälpa oss människor att lösa problem eller komma på nya uppfinningar. Jätteintressant läsning för hela familjen." Ingalill Mosander
Aftonbladet
Djur med superkrafter
"Uppslagen i boken är rika på detaljer att titta på och Ulla Karlsson Ottosson lyckas förklara djurens egenskaper på ett sätt som barn kan ta till sig, inte minst med hjälp av Marie Åhfeldts charmiga och livfulla illustrationer."
Natursidan

NYHETER

Ny faktabok presenterar 18 djur med superkrafter

Visste du att det finns djur som har superkrafter? Och det är inte vilka superkrafter som helst – utan sådana som vi människor verkligen vill härma. Tag till exempel skalbaggen som kan tillverka dricksvatten i öknen, hajen som har ett skinn som gör att inga bakterier fäster eller det lilla björndjuret som överlever allt från rymdens strålning till att ligga nerfryst i tiotals år.

Foto: Magnus Liam Karlsson
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår