Alfons Åberg

Alfons Åberg är en vanlig kille som bor med sin pappa i någon modern förort – var som helst i världen. Stor är han inte. Och inte så stark. Och slåss gör han helst inte heller. Han är glad och busig men kan också bli ilsken, svartsjuk, spökrädd ... Alla barn kan känna igen sig i Alfons!

Mamma Mu & Kråkan

Mamma Mu är nyfiken, Kråkan vill inte göra bort sig. Hon övar och prövar och vill lära sig allt som barnen gör. Kråkan vet vad som anstår en ko – och talar gärna om det.

Halvan

Halvan är en liten men tuff kille som älskar fordon! Brandbilar, polisbilar, grävskopor, bussar, tåg, sopbilar – ja till och med rymdskepp! Perfekta böcker för alla tjejer och killar som är nyfikna på hur saker egentligen fungerar.

Pippi Långstrump

Pippi Långstrump är en av Astrid Lindgrens mest kända och älskade figurer. Pippi-böckerna finns översatta till 92 olika språk.

Harry Potter

Harry Potters liv förändras för alltid på hans elvaårsdag, när jätten Hagrid med skalbaggsögonen kommer med ett brev och förvånande nyheter. Harry Potter är ingen vanlig pojke: Han är en trollkarl. Och ett spektakulärt äventyr tar sin början ...

Ronja Rövardotter

Ronja Rövardotter är flickan som gör uppror mot sin pappa rövarhövdingen. Boken är Astrid Lindgrens sista stora verk och har översatts till 41 språk.

Handbok för superhjältar

Handbok för superhjältar är en fartfylld, spännande och läcker bokserie om en liten tjej som tar saken i egna händer. Ett slags modern Pippi Långstrump med superkrafter som skildras med fantastiska illustrationer. Ett äventyr som man slukar, med en hjältinna som man bara måste älska!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår