Illustratör: Gunilla Bergström

Alfons Åberg

Alfons Åberg är en vanlig kille som bor med sin pappa i någon modern förort – var som helst i världen. Stor är han inte. Och inte så stark. Och slåss gör han helst inte heller. Han är glad och busig men kan också bli ilsken, svartsjuk, spökrädd ... Alla barn kan känna igen sig i Alfons!

SENASTE RECENSIONERNA

Alfons äter
"Glädje över olika sorters mat vid olika intag förmedlas på ett enkelt och vardagligt sätt i rena, tydliga bilder med inslag av collage i direkt Gunilla Bergström-tradition. Såväl rätter som mattillfällen är igenkännbara för barn och Alfons är ju Alfons! Helhetsbetyg: 4" – Gunnar Åberg.
BTJ
Alfons leker
"Det är en enkel och trevlig bok för både stimulans och ett mysigt återvändande till Alfons värld!" – Tine Billing.
BTJ
Alfons lekar och bästa bus
"För Alfons-fans är det naturligtvis kul att kunna inspireras av just Alfons påhittigheter. Helhetsbetyg: 4" – Tine Billing.
BTJ
Alfons sover
"Alfons sover är en trevlig vardagsberättelse med en mycket kär barnbokskaraktär. Helhetsbetyg: 4" - Sarah Magnusson.
BTJ
Alla möjliga Alfons
"Gunilla Bergströms text och bild är avskalad och talar direkt till barnet. En utmärkt bok att ha som grund och samtalsämne när man arbetar med nya barngrupper. Helhetsbetyg: 4" – Berit Aler,
BTJ

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår