Väck läslusten! På Rabén & Sjögren står läsglädjen i absolut fokus. Vår ambition är att inspirera barn, unga och vuxna att upptäcka nya världar tillsammans - eller på egen hand för de som knäckt läskoden. Här samlar vi läsinspirationsmaterial för lärare och bibliotekarier och här hittar du roligt pyssel för att lära känna våra barnbokskaraktärer och författare bättre.

  • Lärarhandledningar

    Här hittar du våra uppskattade lärarhandledningar som du kan använda i ditt arbete som lärare eller bibliotekarie – allt helt gratis!

  • Tidningen Läslust

    Två gånger om året ger vi ut tidningen Läslust för dig som arbetar med läsande i skolan. Den skickas ut tillsammans med tidningen Grundskolläraren.

  • Läslust författarturné

    Tillsammans med många av våra aktuella författare besöker vi löpande en rad städer runt om i landet. I höst åker vi till Göteborg (c/o Bokmässan), Halmstad, Nyköping, Gävle och Vimmerby. Evenemangen är kostnadsfria!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.