Fotograf: Göran Segeholm

Kerstin Lundberg Hahn nominerad till Norrlands litteraturpris

Hon nomineras i kategorin barn- och ungdomslitteratur för sin bok Pojken från längesen, en finstämd spökhistoria med trådar långt bak i tiden, illustrerad av Elisabeth Widmark.

måndag 05 februari 2018

Kerstin Lundberg Hahn är författare till en rad böcker för barn i mellanåldern och yngre ungdomar. Hennes böcker är fulla av spänning och humor och passar utmärkt för högläsning. Hon bedriver en omfattande läs- och skrivfrämjande verksamhet med författarbesök på skolor och bibliotek runt om i landet. Dessutom håller hon workshops för pedagoger och bibliotekarier.

Norrlands litteraturpris är ett litterärt pris som delas ut av Norrländska litteratursällskapet. Priset instiftades 1973, kallades fram till 2008 för Rörlingstipendiet, och delas ut till föregående års bästa bok med tydlig norrländsk koppling. Sedan 2014 delas priset ut i två kategorier: vuxen samt barn- och ungdom. Prissumman på 10 000 kronor utdelas vid sällskapets årliga sommarmöte och juryn utgörs av Norrländska litteratursällskapets styrelse.

159 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2017

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår