Vi firar Pippi 75 år med stor utgivning!

I hela 75 år har Astrid Lindgrens underhållande berättelser om Pippi Långstrump lästs och älskats av många generationer runt om i världen. Pippi Långstrump är den allra mest kända av författarens karaktärer – och populariteten består.

torsdag 23 april 2020

Vi firar Pippis 75-årsjubileum med en hel rad oemotståndliga böcker – från pekböcker för de allra yngsta till det nyillustrerade favoritäventyret Pippi på rymmen. Vid sidan av alla böcker ger vi dessutom ut flera roliga och utmanande pysselböcker, målarböcker och spel! Håll tillgodo!

Läsålder 0-3 år 

Pippi Långstrump figurskuren pekbok av Astrid Lindgren och Ingrid Vang Nyman

Läs och lek med en figurskuren pekbok i storformat formad som Pippi Långstrump! Det här är det första mötet med Pippi, Tommy & Annika, Herr Nilsson, Lilla Gubben och alla de andra för de minsta.

Pippi kan allt: pekbok och kubpussel av Astrid Lindgren. Illustrationer: Svensk Filmindustri

Fin presentbox med både bok och kubpussel! I en helt ny pekbok får du följa med Pippi Långstrump när hon hittar på en massa spännande saker. De roliga klossarna kan byggas ihop till sex olika pusselmotiv. Med bilder från de klassiska spelfilmerna med Inger Nilsson.

Jag målar med Pippi Långstrump av Astrid Lindgren och Ingrid Vang Nyman

En formskuren målarbok med Pippi och alla hennes vänner. Målarboken innehåller delvis helt nytt bildmaterial ur Ingrid Vang Nymans bildskatt.

Läsålder 3-6 år

Pippi firar födelsedag av Astrid Lindgren och Ingrid Vang Nyman

Vi firar Pippi med en ny, härlig bilderbok. Och Pippi vet minsann hur en födelsedag ska firas! En lekfull, generös berättelse med delvis helt nytt bildmaterial har blivit en stor bilderbok med guldomslag, jubileet till ära. 5 kr/såld bok går till Rädda Barnen.

Pippi på rymmen av Astrid Lindgren och Fabian Göranson

Tommy och Annika längtar efter äventyr! En solig sommardag tröttnar de på att rensa jordgubbslandet och bestämmer sig för att rymma. För att lugna sin mamma tar de med sig Pippi och tur är väl det! Nu har den älskade berättelsen för första gången illustrerats och det är serieskaparen Fabian Göranson som fick det ärorika uppdraget. Det är fartfyllt, spännande och mycket att titta på!

Pippi Långstrump: Pyssla, måla och läs av Astrid Lindgren och Ingrid Vang Nyman

I den här roliga pysselboken hittar du allt från rolig läsning, kluriga pyssel, målarsidor till mycket annat spännande som räcker länge.

Pippi Långstrump Rim memo av Astrid Lindgren och Ingrid Vang Nyman

Strumpa och rumpa, paket och staket. Det här är ett roligt och lärorikt memospel som tränar både minnet, bildsinnet och ordförrådet.

Mätsticka - Jag växer av Astrid Lindgren, Ilon Wikland och Ingrid Vang Nyman

Låt alla kära karaktärer från Astrid Lindgrens sagovärld vara med dig och ditt barn genom åren. En mätsticka som mäter upp till 140 cm.

Läsålder 6-9 år

Pippi Långstrump av Astrid Lindgren och Ingrid Vang Nyman

Pippi Långstrump är den allra första boken om Pippi Långstrump. Nu utkommer boken, tillsammans med Pippi Långstrump går ombord och Pippi Långstrump i Söderhavet, i fina nyutgåvor med restaurerade fyrfärgsillustrationer av Ingrid Vang Nyman.

Pippi Långstrump går ombord av Astrid Lindgren och Ingrid Vang Nyman

I den andra boken om Pippi får vi följa med när Pippi köper arton kilo karameller, när hon går på marknad och tämjer boaormar, och när hon tar Tommy och Annika till en öde ö och är skeppsbruten i två dagar. 

Pippi Långstrump i Söderhavet av Astrid Lindgren och Ingrid Vang Nyman

I tredje boken om Pippi letar barnen efter en spunk och ordnar frågesport på Pippis vis. Tommy och Annika får följa med till Kurrekurreduttön i Söderhavet och till sist äter de krumelurpiller – då behöver de aldrig bli stora ...

179 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2020
129 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2020
159 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2020
161 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2020
169 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2020
109 kr Bok - Board book
Utgiven: april 2020

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår