Foto: Maria Lindberg

En bok. Tre nervkittlande spökhistorier

Sommar är kanske inte den årstid som mest förknippas med spökerier, men bland loppisar, badsjöar och högt, soldoftande gräs kan de mest fasansfulla ting gömma sig. Spöksomrar innehåller tre spökhistorier och rysligt snygga illustrationer av Lina Neidestam.

torsdag 04 juni 2020

Mårten Melins nya bok Spöksomrar innehåller tre längre berättelser som ger oss en glimt in i nervkittlande verklighet.

– Den här boken är för alla som gillar en riktigt bra spökhistoria – och det fiffiga med Spöksomrar är att man får inte bara en, utan tre berättelser. Det gemensamma för alla tre är att det är sommar – och väldigt spökigt, säger Mårten Melin. 

Kontrasten är stor mellan grönskande sommaridyller och isande kusligheter och det är just det som gör det så läskigt. Men kan det bli för läskigt?

– Det kan absolut bli för läskigt! Men vi har ju alla lite olika trösklar för var gränsen går, fortsätter Mårten. Det går ju alltid att lägga boken ifrån sig en stund och svalka sig med en glass eller ta ett dopp i närmsta sjö – fast man vet ju inte vad som lurar på sjöbottnen förstås.
Jag hoppas att det är så spännande att man inte klarar av att lägga boken ifrån sig!

Bokens illustrationer står Lina Neidestam för.

– Jag är så glad att suveräna Lina har bidragit till boken, hon har inte bara gjort det stämningsfulla omslaget utan även grymt snygga illustrationer innanför pärmarna. Och om inte berättelserna skrämmer slag på dig är det inte omöjligt att Linas bilder gör det!, avslutar
Mårten.

161 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juni 2020
89 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Viktor Åkerblom
Utgiven: juni 2020
89 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Siham Shurafa
Utgiven: juni 2020
89 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Siham Shurafa
Utgiven: juni 2020

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår