Sticka elevhemshalsduken från Harry Potter

Eleverna på Hogwarts är stolta över det elevhem de tillhör och visar det på en mängd olika sätt. Ett av de mest populära sätten att visa vilket elevhem man tillhör är med en så kallad elevhemshalsduk. Vi bjuder på stickbeskrivningen till elevhemshalsduken ur Harry Potter. Magisk stickning

lördag 04 juli 2020

Elevhemshalsduk

Design Tanis Gray. Svårighetsgrad 2. 

Under Harrys allra första kväll på Hogwarts säger professor McGonagall: ”Så länge ni är här kommer ert elevhem att vara ungefär som en familj för er.” För Harry blir de nya vännerna och klasskompisarna i Gryffindor mycket riktigt den första familj han någonsin känt att han haft. Eleverna på Hogwarts är stolta över det elevhem de tillhör och visar det på en mängd olika sätt, till exempel genom att vinna elevhemspoäng och heja på sitt lag i quidditch, men så klart även genom att bära elevhemmets färger. Ett av de mest populära sätten att visa vilket elevhem man tillhör är med en så kallad elevhemshalsduk.

Halsdukarna stickas med slät rundstickning nerifrån och upp, det vill säga du stickar endast räta maskor. Den enkla tubdesignen gör att det inte blir någon avigsida, men framför allt gör tekniken att halsduken lätt går att variera i längd. De enkla ränderna för tankarna till en klassisk skoluniform, medan de dekorativa fransarna ger halsduken ett lite lekfullt utseende. Oavsett om du önskar att du tillhörde Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw eller Slytherin är en elevhemshalsduk ett måste för alla kreativa stickare som någonsin drömt om att gå på Hogwarts.

Ladda ned stickbeskrivningen på elevhemshalsduken som en pdf

Mönstret ingår i Harry Potter. Magisk stickning som innehåller 28 officiella stickbeskrivningar inspirerade av Harry Potter-filmerna. 

199 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juni 2020

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.