Illustratör: Agnes Våhlund

Sjätte boken i succéserien Handbok för Superhjältar är här!

Utan hopp är den sjätte delen om Röda Masken och hennes vänner i bokserien som tagit Sverige och många andra länder med storm. Böckerna har sålt mer än 800 000 exemplar bara i Sverige och är översatta till 20 språk.

fredag 29 januari 2021

Rosenhill är i chock. Sju barn har försvunnit spårlöst och alla är rädda och arga, på både polisen och Röda Masken. Varför gör de inget? Kan staden inte lita på sin superhjälte, nu när de verkligen behöver henne? 

Lisa kämpar med att träna Nick, Robert och Max. Sedan hon visade Handboken för sina vänner har Robert och Max lärt sig jättemycket, men det blir hela tiden fel för Nick. Vad händer om han ger upp? Och vad händer med Lisa om hon varken hittar de försvunna barnen eller lyckas hålla ihop sitt superhjältegäng? 

I det dolda arbetar Lisa och hennes medarbetare hårt, och de är kidnapparna på spåren. Men det är något som inte stämmer ... 

Den nya boken tar vid där Försvunnasom var början på ett nytt superhjälteäventyr, slutade. I Utan hopp finns förutom spänning, superhjälteaction och dramatik också svåra frågor. Som vanligt blandar Elias och Agnes Våhlund framgångsrikt underhållning med allvarligare ämnen. Är alla värda att rädda, även de som ingen tycker om? Och ibland kan hjälp och goda råd komma från de mest oväntade håll!  

129 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2021
109 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2020

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår