Illustratör: Andrea Femerstrand

Ny spännande deckarserie för bilderboksåldern

Häng med på det första fallet för Jojos deckarklubb! Helena Kubicek Boye och Andrea Femerstrand har skapat en klurig, genomillustrerad deckare för barn som är redo för lite mer text än i en vanlig bilderbok.

fredag 07 maj 2021

I Fallet med det mystiska blodet hittar Jojos hund Doris blod på en bänk i den lilla staden. Jojo förstår genast att något mystiskt måste ha hänt och tillsammans med sina vänner tvillingarna Otto och Einar bestämmer hon sig för att lösa fallet. Utrustade med förstoringsglas, den nyfikna hunden Doris och mycket livlig fantasi sätter de igång. Men det visar sig ganska snart att allt inte är som de först trott!

Helena Kubicek Boye har inspirerats av mysterier som Kalle Blomqvist hon själv läste som barn.

– Jag har velat skriva en spännande, men inte obehaglig bok för yngre barn. Jag hoppas att Jojos deckarklubb-böckerna ska inspirera 4-6-åriga läsare att gå ut och lösa spännande och roliga mysterier.

Boken är genomillustrerad och bakom bilderna står Andrea Femerstrand, som bl.a. skapat illustrationer till Jim Henson Creature Shop, Kamratposten och Star Stable.

Boken släpps samtidigt som ljudbok, inläst av Greta Boman Hedin.

129 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2021

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår