Roliga pyssel med Röda Masken!

Lär dig skriva, räkna, läsa och klockan med Röda Masken. En ny aktivitetsboksserie med favoriterna från Handbok för superhjältar.

torsdag 03 juni 2021

Handbok för superhjältar lär dig skriva bjuder på spänning och äventyr samtidigt som du övar på att bilda ord och meningar på ett kul sätt. Här får du bland annat skapa dina egna miniäventyr och krångla dig igenom bokstavlabyrinter och tyda hemliga meddelanden.

I Handbok för superhjältar lär dig räkna får du leta efter det mystiska talet, räkna dig fram genom labyrinten och lösa mattekryss. Spänning och äventyr samtidigt som du tränar plus och minus på ett kul sätt. 

I Handbok för superhjältar lär dig läsa får du klura ut vad det ska stå i det hemliga brevet, göra personlighetstest och utmana dig själv på frågesport.

Hinner Röda Masken i tid till skolan, visar klockan på skolan och mobilen samma sak och hur mycket hinner man egentligen på en minut? Handbok för superhjältar lär dig klockan bjuder på spänning och äventyr samtidigt som du övar på klockan på ett roligt sätt. 

Samtliga aktivitetsböcker innehåller fina och färgstarka klistermärken och passar barn från 6 år och uppåt. 

65 kr Merch - Pysselbok
Utgiven: juni 2021
65 kr Merch - Pysselbok
Utgiven: juni 2021
65 kr Merch - Pysselbok
Utgiven: juni 2021
65 kr Merch - Pysselbok
Utgiven: juni 2021

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår