Foto: Lars Grönwall

Känn igen 250 djur och växter – barnens stora naturbok!

Hur ser man skillnad på en mus och en råtta? Vilket träd kan bli högst? Och vilken insekt ”spottar” i gräset?

tisdag 20 mars 2018

Sedan barnsben har Björn Bergenholtz varit intresserad, eller kanske mer nyfiket fascinerad, av djur. Det brukar synas i hans böcker. Nu finns äntligen en samlingsvolym med alla tio böcker i den populära naturserien Känn igen 25!

Känn igen 250 djur och växter gör dig till expert på allt från svampar och småkryp till blommor, fåglar, fjärilar och mycket, mycket mer! Slå föräldrarna på fingrarna med roliga fakta om olika arter och få dem att häpna när du känner igen en harkrank, stinksvamp eller näbbmus.

I korta texter och med tydliga bilder berättar Björn Bergenholtz allt du vill veta om arterna och du får handfasta tips och råd för skogsutflykten. Så packa ryggsäcken och ge dig ut i naturen med boken som guide!

Vid sidan av boken ger vi ut ett roligt frågespel för hela familjen och en rolig aktivitetsbok.

Frågespelet Känn igen djur och växter innehåller 250 fakta- och bildfrågor med tre svarsalternativ. I aktivitetsboken Känn igen djur och växter kan du pyssla, måla och lära dig fakta om våra vanligaste djur och växter.

179 kr Bok - Flexband
Utgiven: mars 2018
85 kr Merch - Sällskapsspel
Utgiven: mars 2018
65 kr Merch - Pysselbok
Utgiven: mars 2018

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.