Lauren Brooke

Media

Pressbilder

Relaterat

På egna ben

Om boken

Genom ett fruktansvärt missförstånd har Heartland fått dåligt rykte. Ingen tror längre att Amy och henne syster, Lou, ska kunna fortsätta att driva gården Heartland och de får allt färre kunder. För första gången börjar Amy att tvivla på sig själv, ända tills hon inser att vad hon måste göra är att lita på sin instinkt istället för att hela tiden fundera på vad henne mamma kulle ha gjort. Det enda hon kan göra för att rädda Heartland är att fortsätta på sitt eget sätt och för sin egen skull, och framför allt - att lyssna på hästarna. Översättare: Ann Margret Forsström

Lauren Brooke, Ylva Wallin

På egna ben

Tjockare än vatten

Om boken

Hon lämnade dörren på glänt och steg - fortfarande med en obestämd känsla av obehag och en påtaglig känsla av övergivenhet - över kanten och satte fötterna i det varma vattnet. Hon satte sig på huk, grep tag om kanterna och gled sedan försiktigt ner i badkaret för att låta huden vänja sig vid den höga temperaturen. Drog ett djupt andetag och slöt ögonen en stund medan smärtan vek undan.

När hon slog upp dem igen var det för att det klickade i låset.

Mellan henne och den stängda dörren stod plötsligt en äldre version av henne själv. Den svartklädda kvinnan med det långa grå håret tog ett steg i hennes riktning. Nu började tankarna klarna.

Hon skulle dö.

Ingen i kriminalkommissarie Conny Sjöbergs team har en aning om vad som väntar dem. Petra Westman njuter av islossning på fler än ett plan och ser en ny vår i annalkande. Jamal Hamad ligger i sjuksängen och hoppas och tror att mardrömmen äntligen är över. Det är den inte - den har knappt hunnit börja. Och några mördade katter är bara början på en spiral av oförutsedda händelser med ond bråd död som minsta gemensamma nämnare. Blod. Och vatten.

Tjockare än vatten är en hisnande thriller som bottnar i det omöjliga i att göra sig fri från det förflutna. Från sin familj. Och från de drifter och demoner som formar och jagar oss genom livet. Carin Gerhardsen är tillbaka med den sjunde, fristående boken i sin framgångsrika serie om Hammarbypolisen.

Carin Gerhardsen, Lauren Brooke

Tjockare än vatten