Användarvillkor intressenterAnvändarvillkor nyhetsbrevCookie PolicyIntegritetspolicyIntegritetspolicy upphovspersonerKontakta ossPrivacy policy rights holders and contractors

Användarvillkor intressenter

Bra att veta när du registrerar dig/anmäler dig som intressent hos oss!

Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktig för oss. GDPR (General Data Protection Regulation) gäller från och med 25 maj i Sverige och resten av EU.

Norstedts förlagsgrupp är ansvarig för att dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Du kan kontakta oss när du vill om du har frågor. Mer information om detta står i vår Integritetspolicy.

Du blir registrerad som intressent hos oss som resultat av en ömsesidig kontakt och/eller att du har ansökt om ett recensionsexemplar av en nyutgiven bok.

  • Vi har dina kontaktuppgifter hos oss för att vi ska kunna kontakta dig i syfte att bjuda in till evenemang, informera om våra böcker och författare samt skicka förfrågningar om samarbeten.
  • Vi sparar dina kontaktuppgifter i vårt register så länge du vill.
  • Du kan när du vill be oss att ta bort dina kontaktuppgifter i vårt intressentregister, vilket innebär att Norstedts förlagsgrupp slutar skicka dig inbjudningar och marknadsföring.
  • Norstedts förlagsgrupp är skyldigt att rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.
  • När jag blir registrerad som intressent, godkänner jag därmed dessa användarvillkor samt behandling av mina personuppgifter i enlighet med Norstedts Förlagsgrupps Integritetspolicy.

Har du några frågor? Eller är det något som vi har varit otydliga med? Tveka inte att kontakta oss på e-mail: kommunikation@norstedts.se