Jobba hos oss

Läs mer

Så här är vi som arbetsgivare

Norstedts Förlagsgrupp har runt 100 medarbetare och alla sitter i vårt fina förlagshus på Riddarholmen. Uppemot tre fjärdedelar av alla anställda är kvinnor. Många hos oss har varit anställda länge och vi vågar påstå att trivseln och gemenskapen mellan kollegor är mycket god. Något som utmärker medarbetare hos oss är ett starkt engagemang och en stolthet över att arbeta inom Norstedts Förlagsgrupp.

Vår ambition är att vara en mycket attraktiv arbetsgivare. Vi tycker att det är viktigt med utveckling och vi arbetar med kompetensutveckling genom att chef och medarbetare i de årliga medarbetarsamtalen talar om mål för det kommande året och identifierar den utveckling som behövs för att nå målen.

Hos oss finns många intressanta och stimulerande tjänster. Som exempel kan nämnas redaktör, förläggare, kommunikationsansvarig, controller och key account manager.

När vi söker personer till våra lediga tjänster letar vi efter medarbetare som har rätt kompetenskrav och gärna erfarenhet för jobbet som ska tillsättas. Men de personliga egenskaperna är självfallet också viktiga. Vi ser gärna personer som är drivna och energiska och som stimuleras av förändring och utveckling, detta tillsammans med ett affärsmässigt intresse. Vi tar också gärna tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Här kan du läsa mer om våra lediga tjänster!

Göra praktik på Rabén & Sjögren?

Vi får många förfrågningar om prao- och praktikplatser vilket är väldigt roligt. Vi kan tyvärr inte erbjuda praoplats för elever som går i grundskolan. Skälet till detta är att det är svårt att hitta lämpliga uppgifter att syssla med under praoperioden. Eftersom våra möjligheter att ta emot praktikanter är begränsade prioriterar vi att ta emot praktikanter som läser Förlagskunskap eller relevanta kommunikationsprogram.

Om du vill ansöka om praktikplats hos oss, skicka ett mejl till den avdelning du är intresserad av:

Bifoga ditt CV och ett brev där du berättar om dig själv och vad du vill göra under praktiken. Ange "Praktik" i ämnesraden.