Jobba hos oss

Läs mer

Så här är vi som arbetsgivare

Norstedts Förlagsgrupp har 107 medarbetare och de flesta sitter i vårt hus på Riddarholmen. Fördelningen mellan kvinnor och män är 75 % kvinnor och 25 % män. Många hos oss har arbetat länge och vi vågar påstå att trivseln och gemenskapen mellan kollegor är mycket god. Något som utmärker medarbetare hos oss är ett starkt engagemang och en stolthet över att arbeta inom Norstedts Förlagsgrupp.

Vår ambition är att vara en mycket attraktiv arbetsgivare. Vi tycker att det är viktigt med utveckling och vi arbetar med kompetensutveckling genom att chef och medarbetare i de årliga medarbetarsamtalen talar om mål för det kommande året och identifierar den utveckling som behövs för att nå målen.

Hos oss finns många intressanta och stimulerande tjänster. Som exempel kan nämnas Redaktör, Förläggare, Kommunikationsansvarig, Controller, Key Account Manager.

När vi söker personer till våra lediga tjänster letar vi efter medarbetare som har rätt kompetenskrav och gärna erfarenhet för jobbet som ska tillsättas. Men de personliga egenskaperna är också viktiga. Vi ser gärna personer som är drivna och energiska som stimuleras av förändring och utveckling, tillsammans med ett affärsmässigt intresse.

Lediga jobb och spontanansökan

Lediga tjänster publiceras på vår karriärsida, där kan du även komma i kontakt med oss om du vill lämna en spontanansökan!

Klicka här för att komma till vår karriärsida!

Göra praktik på Rabén & Sjögren?

Vi får många förfrågningar om prao- och praktikplatser vilket är väldigt roligt. Vi kan tyvärr inte erbjuda praoplats för elever som går i grundskolan. Skälet till detta är att det är svårt att hitta lämpliga uppgifter att syssla med under praoperioden. Eftersom våra möjligheter att ta emot praktikanter är begränsade prioriterar vi att ta emot praktikanter som läser Förlagskunskap.

Om du vill ansöka om en praktikplats hos oss, skicka ett mejl till: cecilia.bolmstrom@rabensjogren.se. Bifoga ditt CV och ett brev där du berättar om dig själv, vad du vill göra under praktiken och om du har önskemål på var i vårt företag du skulle vilja praktisera. Ange "Praktik" i ämnesraden.