Linn Bursell

Foto av:

Kajsa Göransson

Linn Bursell född är 1984 och bor i Bredäng, utanför Stockholm. Hon arbetar som lärare på Barn- och fritidsprogrammet på komvux. Linn debuterade med romanen Allt som är och har tillsammans med Adbi Elmi skrivit Gå bara, båda på Ordfront förlag. Måndagsmonstret är Linns första bok för en yngre målgrupp.

Relaterat

Vi börjar skolan

Om boken

Årets skolstartsbok är här! En blandning av kapitelbok och bilderbok, anpassad för att passa de barn som tar steget från förskolan till skolan. Den perfekta högläsningen inför den pirriga skolstarten!
Imorgon börjar skolan. Melina har svårt att sova, för det surrar ett glädjepirr i hela kroppen. Hon har längtat efter att få träffa sina klasskamrater, leka lekar på skolgården och testa klätterväggen i gympasalen. Det enda som känns lite knepigt är att sitta still. Och att inte prata för mycket.
Mackan ska också börja skolan. Men han är har inte direkt längtat, eftersom han inte har någon aning om hur det ska bli. Huvudet är fullt av frågor. Hur gör man på lunchen? Vad händer om man inte kan låsa upp igen på toaletten? Och hur gör man för att få kompisar när man föredrar att vara tyst?En bok om det pirriga och härliga med skolstart, men också om det som kan oroa. Perfekt för den som vill förbereda sig inför det första året i skolan.

Linn Bursell, Loka Kanarp

Vi börjar skolan

Relaterade artiklar

Actionfylld bladvändare, perfekt för högläsning!

Linn Bursell debuterar som barnboksförfattare med en bok om förändringar som kan verka skrämmande. Men kanske kan det nya vara bra det också? När man kämpat mot monster är det kanske inte så farligt att gå till nya förskolan, det kanske till och med kan vara lite roligt där?