Hanna Albrektson

Foto av:

Julia Malmborg

Hanna Albrektson, född 1977 och bosatt i Malmö, är författare och illustratör till både pekböcker och bilderböcker, och hon har även illustrerat andra författares texter. Hon arbetar i flera olika tekniker, oftast med hjälp av papper, sax, tusch och gouache. När hon inte gör böcker illustrerar hon bland annat för tidningar och reklam.

Relaterat

Vad gör alla djur på kvällen?

Om boken

Kan du gissa vad djuren gör innan de går och lägger sig? Perfekt godnattläsning för 2-5-åringen!

Vad är det som plaskar innanför dörren? Vi öppnar och tittar in. Aha! Det är bara grodorna som tar ett skumbad innan läggning. Men vad är det som låter innanför nästa dörr? Titta! Det är hararna som tittar på film för stora barn. Varför gurglar det inne hos ekorren? Är det tandborstning på gång?

I Vad gör alla djur på kvällen? får du kika in hos djuren och se vad de har för sig precis innan läggdags. Kanske gör de samma saker som du, eller något helt annat?

Ester Roxberg, uppmärksammad författare, och Hanna Albrektson har skapat en både knasig och mysig bok att läsa tillsammans på kvällen, perfekt för alla små och stora djurälskare.

Ester Roxberg, Hanna Albrektson

Vad gör alla djur på kvällen?

Relaterade artiklar

Den perfekta godnattsagan för små djurälskare

Går hundarna ut med hundarna? Men vad gör då katterna? Ester Roxberg och Hanna Albreksons knasigt sövande Vad gör alla djur på kvällen? är den perfekta godnattsagan.