Loveday Trinick

Media

Pressbilder

Loveday Trinick är marinbiolog och arbetar för stiftelsen Ocean Conservation Trust. Vid National Marine Aquarium i Storbritannien lär hon skolbarn i alla åldrar om världshaven och varför de är så viktiga för jordens alla levande varelser. Loveday älskar att se barn bli inspirerade av sina möten med djuren och att skapa band mellan dem och världens marina miljöer, hon tycker att det är det bästa sättet att bevara våra hav åt framtida generationer.

Relaterat

Oceanarium

Om boken

Välkommen till museet som är öppet varje dag, året om! De fantastiska faktaböckerna Animalium och Botanicum har gjort succé världen över, och nu får vi följa med på en fascinerande resa ner i världshavens djup i Oceanarium.

Dyk ner under ytan och låt dig trollbindas av de magiskt vackra varelser som lever i våra hav: allt från mikroskopiska plankton till livsfarliga maneter och enorma blåvalar. Följ med på en världsomspännande resa från de hotade korallrevens otroliga artrikedom till de mörkaste djuphavsgravarna och de minst sagt märkliga varelser som lever där - uråldriga havsdjur som funnits nästan lika länge som jorden själv. Är det kanske i världshaven vi kan finna svaret på gåtan om vårt ursprung, och rentav en lösning för planetens framtid?

De utsökt vackra, detaljerade bilderna av Teagan White är skapade i samma tradition som gammaldags planschverk och gör varje sida till ett eget konstverk. Stig in och upptäck världshavens häpnadsväckande hemligheter!

Loveday Trinick, Teagan White

Oceanarium