Frida Naemi Persson

Foto av:

Alice Johansson

Frida Naemi Persson, född 1984, är uppvuxen i Dalsland och Småland men idag bosatt i Göteborg. Förutom att skriva arbetar hon som bibliotekarie med fokus på språkutvecklande och läsfrämjande verksamhet för barn. Tidigare har hon bland annat studerat radioproduktion och journalistik och frilansat som kulturskribent. Hon har alltid skrivit i olika former men började skriva för barn först 2020. Bäst gillar hon när texter antingen är riktigt enkla eller kluriga, lite knäppa och gärna på rim.

Relaterat

Rysligt mysigt, Halloween

Om boken

Det är regnigt, riktigt ruskigt. Rysligt mysigt, Halloween! Smarrigt godis, läskigt bus, hemska pumpor, tända ljus.
En bok helt tillägnad barnens favorithögtid: Halloween!Bus eller godis? Ett gäng utklädda barn på godisjakt råkar plötsligt snubbla in i en ny del av stan där ingenting ser ut som vanligt. Här finns en blodbar, en vampyrtandläkare … och massor av läskiga varelser som inte alls ser utklädda ut!Möt vampyrer, häxor, skelett och ett gäng busiga spöken i ett kittlande äventyr som passar perfekt för 3–6-åringarna som älskar Halloween. Med roliga rim av bilderboksdebutanten Frida Naemi Persson och härligt mysrysliga bilder av Moa Graaf. Läs tillsammans, fnissa och rys! För du är väl inte rädd …?

Frida Naemi Persson, Moa Graaf

Rysligt mysigt, Halloween

Relaterade artiklar

Läs tillsammans, rys och mys!

Rysligt mysigt, Halloween är en bok helt tillägnad barnens favorithögtid: Halloween! Med roliga rim av bilderboksdebutanten Frida Naemi Persson och härligt mysrysliga bilder av Moa Graaf.