Handbok för superhjältar

Handbok för superhjältar

Handbok för superhjältar är en fartfylld, spännande och läcker bokserie om en liten tjej som tar saken i egna händer. Ett slags modern Pippi Långstrump med superkrafter som skildras med fantastiska illustrationer. Ett äventyr som man slukar, med en hjältinna som man bara måste älska!

Här har vi samlat material kopplat till serien – perfekt att använda i skolan eller för att utforska och pyssla med serien hemma eller på biblioteket.

Lärarhandledningar och bildspel:

Böcker

Den första boken i serien, Handbok för Superhjältar del 1: Handboken, utkom i maj 2017. Drygt fyra år senare nådde serien otroliga 1 miljon sålda exemplar, bara i Sverige. Serien har dessutom sålts till 18 länder och översatts till 23 språk.

– Målet var att göra livet lite lättare för alla de barn som har det tufft i skolan. Att skapa en berättelse som är så spännande att alla skulle vilja läsa den. Och samtidigt ge både lärare och föräldrar ett verktyg för att prata om värdegrund, empati och samarbete. Att våra berättelser skulle nå så här många hade vi aldrig i vår vildaste fantasi kunnat föreställa oss, berättar Elias Våhlund.

Läs mer om böckerna i serien HÄR >> 

Pysselsidor och quiz

Pyssel

Pyssel

Handbok för superhjältar

Quiz

Quiz

Handbok för superhjältar

Läsbingo

Läsbingo

Handbok för superhjältar