Mimmi Nordin

Foto av:

Kajsa Göransson

Mimmi Nordin är född 1994 i Stockholm. Mimmi är grafisk formgivare och kommunikatör. Hon är utbildad förpackningsdesigner samt har studerat både grafisk kommunikation och mänskliga rättigheter och genus på folkhögskola. Hon har tidigare frilansat som grafisk formgivare inom förlags- och kulturbranschen. Idag driver hon en webbyrå med sin syster Klara Nordin Stensö, där hon bl.a jobbar med att förvalta hemsida och sociala medier för de folkkära figurerna Mamma Mu och Kråkan.

Relaterat

Den stora påskjakten

Om boken

Det är påsk och hela släkten är samlad. De vuxna förbereder helgen, bakar, städar och fixar. Men kusinerna har tråååkigt, de har redan lekt allt man kan leka och gjort allt man kan göra. Då kommer mormor med en alldeles speciell lapp, för på den står en ledtråd. En ledtråd till påskjakten!
Häng med kusinernas på skattjakt hela trädgården runt. På lappen finns en ledtråd till ett hemligt ställe, och där finns en ny lapp, till ett nytt ställe och så fortsätter jakten. Lapparna gömmer sig vid bäcken, i vedboden, barnens sängar ja till och med i nåns ficka. Tillslut med lite list och samarbete hittar ni kanske godisskatten?Systrarna Klara Nordin Stensö och Mimmi Nordin gör sin första bok tillsammans. Ett fartfyllt påskäventyr med ledtrådar och finurligheter som engagerar stora som små.

Klara Nordin Stensö, Mimmi Nordin, Klara Nordin Stensö

Den stora påskjakten