Anna Milbourne

Media

Pressbilder

Anna Milbourne har skrivit ett trettiotal barnböcker, det här är den andra som kommer ut på svenska. Hon är född och uppvuxen i nordvästra England, men bor numera i London, i ett litet hus längst upp på en kulle. Hon har en takträdgård från vilken hon kan se både månen och tågen som passerar.


 

Relaterat

Var slutar himlen?

Om boken

Pipkin är en nyfiken liten pingvin som alltid ställer en massa frågor. Och mest av allt vill han veta var himlen slutar. Det är bara ett problem - Pipkin kan inte flyga …

Men det kan hans vänner albatrossen, ballongföraren och astronauten! De hjälper honom högre och högre upp, över den blå himlen och ut i den svarta rymden … När Pipkin landar på månen förstår han att himlen är oändlig och att det finns mycket mer att se! "Och tur är väl det", säger mamma när hon stoppar om honom vid läggdags samma kväll. "Då finns det ju mer att upptäcka en annan dag!"

Färgglad bilderbok i storformat om en liten pingvin som vill upptäcka världen - perfekt godnattsaga för de allra minsta! Fina illustrationer av Serena Riglietti. Boken innehåller en spännande, utvikbar faktaplansch i färg som man kan sätta upp på väggen. Planschen visar Pipkins resa, men också hur högt fåglar flyger, var vi kan se stjärnfall, var satelliterna ligger och mycket annat spännande.

Anna Milbourne

Var slutar himlen?