Användarvillkor intressenterAnvändarvillkor nyhetsbrevCookie PolicyIntegritetspolicyIntegritetspolicy upphovspersonerKontakta ossPrivacy policy rights holders and contractors

Användarvillkor nyhetsbrev

Bra att veta när du registrerar dig för nyhetsbrev!

Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktig för oss. GDPR (General Data Protection Regulation) gäller från och med 25 maj i Sverige och resten av EU.

Norstedts förlagsgrupp är ansvarig för att dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Du kan kontakta oss när du vill om du har frågor. Mer information om detta står i vår Integritetspolicy.

  • Din epost samlas in och kommer att användas i marknadsförings- och informationssyfte av Norstedts förlagsgrupp.
  • Vi sparar din epost-adress i vårt register så länge Du vill.
  • Du kan när du vill avregistrera dig för kommande nyhetsbrev, vilket innebär att Norstedts förlagsgrupp slutar skicka marknadsföring till din epost och vi tar även bort dig ur vårt register. Du finner länken till att avprenumerera från våra nyhetsbrev längst ner i nyhetsbrevet.
  • Norstedts förlagsgrupp är skyldigt att rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.
  • Vi sprider inte din e-post vidare till någon tredje part.
  • När jag registrerar mig för nyhetsbrev, godkänner jag därmed dessa användarvillkor samt behandling av mina personuppgifter i enlighet med Norstedts Förlagsgrupps Integritetspolicy.

Har du några frågor? Eller är det något som vi har varit otydliga med? Tveka inte att kontakta oss på e-post: kommunikation@norstedts.se