John Woodward

Media

Pressbilder

Relaterat

Möt dinosaurierna

Om boken

Fossil och rester av dinosaurieskelett kan vara nog så spännande att kika på, men visst vill man veta mer om skräcködlorna än bara fakta om deras ägg och fotspår? Vem har inte velat se hur en livslevande Diplodocus svingar sin långa hals mot trädtopparnas gröna blad, eller få känna hur marken skakar när en hord Triceratops drar förbi på jakt efter föda? Eller varför inte få sväva vinge mot vinge med en Pterodaktyl?

Möt dinosaurierna är så nära en öga-mot-öga-upplevelse en dinosauriebok kan komma. Låt dig sugas in och följ med på en närgången resa tillsammans med de mest spektakulära dinosaurierna som någonsin gått, simmat eller flugit över vår förhistoriska planet. Varje litet fjäll och blodig huggtand, varje rakbladsvass klo och jaktlystet öga visas med så skarpa detaljer att det känns som om du tagit ett kliv rakt in i Jurassic Park.

Dinosaurierna, deras tid och deras miljö presenteras på ett lättillgängligt och fantasieggande sätt, som passar både den nyfikne dino-älskaren och den unga experten. Uppslagen är inte bara späckade med fascinerade dinosauriefakta, kartor, tidslinjer, kontinentalplattor och världshav, de ger dig även smutsen, blodet och saliven från dreglande dinosaurier på väldigt nära håll.

John Woodward, Peter Minister

Möt dinosaurierna