Carolina Ståhlberg

Foto av:

Kim Jansson

Carolina "Carromic" Ståhlberg är illustratör och grafisk designer. Hon skapar illustrationer åt böcker, tidningar och läromedel, samt gör bokomslag och informatiksserier. 

Relaterat

Bleckmossen - Giftgrodans hämnd

Om boken

- Du börjar på måndag, sa mannen plötsligt. Du ställer inga onödiga frågor, du berättar aldrig för nån om vad du ser eller hör här i butiken, du talar aldrig med nån om mig. Har du förstått?
Emil förmådde inte svara. Han bara nickade.
- Bra. Du kan gå. Måndag klockan tio.

Det är sommarlov och Bleckmossen ligger öde. Uppmuntrad av vännerna Amir, Siri och Amanda söker Emil jobb i zoo-affären på torget. Men vem är den mystiska ägaren och vad händer inne på det hemliga lagret?

Samtidigt har pizzerian bredvid uppdaterat sin vanliga meny med specialiteter från exotiska djur. Nånting är inte som det ska! Och snart befinner sig gänget i ett sällsynt farligt äventyr…
Serien Bleckmossen har gått i Kamratposten sedan 2006, där Siri, Emil och Amir ständigt kämpar med nya mysterier och kärleksproblem. Här möter vi för första gången gänget i romanform.

Oskar Ekman, Carolina Ståhlberg

Bleckmossen - Giftgrodans hämnd

Relaterade artiklar

Populära KP-serien Bleckmossen blir bok

Serien Bleckmossen av Oskar Ekman och Carolina Ståhlberg har gått som följetong i Kamratposten sedan 2006. Nu är det dags för den populära serien att bli bok. I Bleckmossen – Giftgrodans hämnd, undersöker Siri, Emil och Amir an mystisk zoo-affär och dess koppling till en pizzeria som har en minst sagt annorlunda meny.