Becky Albertalli

Media

Pressbilder

Becky Albertalli är psykolog och författare. Hon bor i Atlanta med man och två söner. Hon debuterade 2016 med Bara tre ord.

Relaterat

Fördelen med olycklig kärlek

Om boken

Sextonåriga Molly Peskin-Suso vet allt om obesvarad kärlek. Hon har varit kär tjugosex gånger men har aldrig varit ihop med någon. Det spelar ingen roll hur många gånger hennes tvillingsyster Cassie säger åt henne att skärpa sig, hon står bara inte ut med tanken på att bli dumpad. För den risken finns ju alltid. Men så kommer en snygg tjej i Cassies väg, och som tur är har den nya tjejen en gullig killkompis. Eller är det tur, egentligen? Molly vet varken ut eller in, hon har chansen att få sin första kille nu. Fast vill hon det? Det finns nämligen ett problem: Reid, killen som Molly jobbar med. Hon verkar inte kunna sluta tänka på honom, även om han är en töntig nörd.

Becky Albertalli har skrivit en normbrytande bok som är så på pricken hon är mästerlig på att fånga de små situationerna, man känner igen sig i de väl porträtterade karaktärerna, man skrattar och man gråter.

Becky Albertalli debuterade 2016 med Bara tre ord. Boken har filmatiserats och heter i filmversionen Love, Simon.

"En lysande debut om kärlek utanför normen. Betyg 5." BTJ

Becky Albertalli

Fördelen med olycklig kärlek