Kwok-Hei Mak

Media

Pressbilder

Kwok-Hei Mak är 22 år och kommer från Örebro. Han är utbildad på Serietecknarskolan i Hofors och pluggar just nu dataspelsutveckling med inriktning på grafik i Skövde.

Kwok-Hei Mak har skapat den "nye" Bert och omslaget till Bert och kalla kriget. Han inspirerad av japansk tecknartradition och Manga-serier, vilket avspeglar sig även i Bert-illustrationerna.

Relaterat

Bert Badbojen

Om boken

Datorn har kraschat, pappa är magsjuk och har barrikaderat sig på toaletten, Arijana hånglar hellre med sin katt än med Bert och livet är misär. Då bestämmer sig Bert och killarna för att bli playboys. Bad boys. Riktiga badbojar ... Men för att lyckas måste de bygga upp kropparna, tillverka sin egen brun-utan-solkräm och bli champagnekännare. Bert ångar vidare på 2000-talet med egen fangrupp på Facebook och kryp-in på Lunarstorm! Sören och Anders håller stilen och lyckas fortfarande skriva den perfekta lustläsningen för söndagsslöa barn, nu med helfestliga illustrationer av Kwok-Hei Mak. Sedan Bert först såg ljuset 1988 har över två miljoner exemplar sålts!

Kwok-Hei Mak

Bert Badbojen