bok

Bert Badbojen

Kwok-Hei Mak

Illustratör

Beskrivning

2008-05-30
Svenska
9-12

Illustratör

Kwok-Hei Mak

Datorn har kraschat, pappa är magsjuk och har barrikaderat sig på toaletten, Arijana hånglar hellre med sin katt än med Bert och livet är misär. Då bestämmer sig Bert och killarna för att bli playboys. Bad boys. Riktiga badbojar ... Men för att lyckas måste de bygga upp kropparna, tillverka sin egen brun-utan-solkräm och bli champagnekännare.

Bert ångar vidare på 2000-talet med egen fangrupp på Facebook och kryp-in på Lunarstorm! Sören och Anders håller stilen och lyckas fortfarande skriva den perfekta lustläsningen för söndagsslöa barn, nu med helfestliga illustrationer av Kwok-Hei Mak. Sedan Bert först såg ljuset 1988 har över två miljoner exemplar sålts!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Serie

Bert

Publiceringsdatum

2008-05-30

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129668902

Antal Sidor

128

Ryggbredd (mm)

14

Höjd (mm)

201

Vikt (kg)

0.31

Bredd (mm)

150

 

Bert Badbojen

Om boken

Datorn har kraschat, pappa är magsjuk och har barrikaderat sig på toaletten, Arijana hånglar hellre med sin katt än med Bert och livet är misär. Då bestämmer sig Bert och killarna för att bli playboys. Bad boys. Riktiga badbojar ... Men för att lyckas måste de bygga upp kropparna, tillverka sin egen brun-utan-solkräm och bli champagnekännare. Bert ångar vidare på 2000-talet med egen fangrupp på Facebook och kryp-in på Lunarstorm! Sören och Anders håller stilen och lyckas fortfarande skriva den perfekta lustläsningen för söndagsslöa barn, nu med helfestliga illustrationer av Kwok-Hei Mak. Sedan Bert först såg ljuset 1988 har över två miljoner exemplar sålts!

Kwok-Hei Mak

Bert Badbojen

 

Relaterat