Elin Sandström

Foto av:

Albin Händig

Elin Sandström (född 1988), bor i Stockholm och är illustratör och konstnär. Hon har bland annat illustrerat Mats Strandbergs och Jenny Jägerfelts Monster i terapi, Ingelin Angerborns Flickan utan ansikte och Eva Franz Hemligheten i Helmersbruk.

Våren 2023 kommer Elin Sandströms första egna bok Vilse, en genomillustrerad rysare för lågstadiet och uppåt.

Relaterat

Vilse

Om boken

Agnes brukar ofta ta vägen genom skogen, men en dag går allt fel. Riktigt fel. Hon känner varken igen träden, stenarna eller stubbarna, och stigen där hon brukar gå är som försvunnen. Agnes är vilse!
Som tur är träffar Agnes en flicka mitt i skogen. Hon är också vilse, men hon minns ingenting, inte ens vem hon är. Det enda hon vet är att hon har tappat fem magiska stenar som Agnes måste hjälpa henne att hitta. Men efter ett tag börjar Agnes fundera. Beter sig inte flickan lite märkligt? Hur kan man ha glömt precis allt? Vem är hon egentligen och var kommer hon ifrån?

Vilse är en genomillustrerad berättelse om att möta sina rädslor och vara modigare än man egentligen vågar. De fantastiska bilderna skapar en krypande, gotisk rysarstämning, men är också en färgsprakande hyllning till naturen.
Elin Eplet Sandström är konstnär och illustratör, bosatt i Stockholm. Det här är hennes första egna bok.

Elin Sandström, Elin Sandström

Vilse