Maja Sten

Foto av:

Magnus Liam Karlsson

Maja Sten har en examen från Royal College of Art i London men bor idag i Stockholm där hon frilansar som illustratör. Hon har bland annat skapat tapetkonst för offentliga miljöer, illustrerat en pixibok, designat produkter för Svenskt Tenn och IKEA samt skapat en kollektion med barnkläder för Åhléns.

Relaterat

Kul i skogen - Fakta, tips och lekar

Om boken

Välkommen in i skogen! En spännande och förtrollande plats, men vad ska man hitta på där egentligen?
Vad sägs om att bli en bajsdetektiv, en skogsakrobat eller kanske en experimentexpert?

Med låga trösklar ger Julia Wiberg, känd från SVT:s barnprogram Djur med Julia, sina allra bästa tips på allt kul man kan göra i skogen.

Är du en sån som älskar att klättra och klänga? Testa lekarna hänga gren eller hoppa pinnar! Är du nyfiken på små saker? Gör en krypruta eller upptäck alla spännande mönster som finns i naturen. Pysselsugen? Prova att skapa snygga halsband av rönnbär, och mycket mer. I skogen finns det verkligen något för alla!

Boken är fullspäckad med spännande fakta, och med Maja Stens färgsprakande och fantasifulla illustrationer har skogen, djuren och växterna aldrig sett roligare ut.

Julia Undén Wiberg, Maja Sten

Kul i skogen - Fakta, tips och lekar

Relaterade artiklar

Bästa tipsen på allt kul man kan göra i skogen

Välkommen in i skogen! Vad sägs om att bli en skogsakrobat, bajsdetektiv eller kanske en naturinspektör? I boken Kul i skogen ger Julia Wiberg, känd från SVT:s barnprogram Djur med Julia, sina allra bästa tips på vad man kan göra i skogen. För de fantasieggande illustrationerna står Maja Sten.