Teagan White

Media

Pressbilder

Teagan White är en konstnär och illustratör som bor i nordvästra USA. Genom att skildra växter och djur hyllar hen naturens invecklade skönhet och visar det rika utbytet mellan naturen och människan. Teagan White är medlem i Oregon Shores CoastWatch och i University of Washingtons COASST (Coastal Observation and Seabird Survey Team) – två vetenskapliga och medborgarbaserade projekt som övervakar ekosystemets hälsa och användningen av allmän mark. Bland annat samlar de in data från döda havsfåglar som hittats på stränderna, för att se om det är mänskliga faktorer eller naturliga orsaker som ligger bakom de minskade fågelpopulationerna.

Relaterat

Oceanarium

Om boken

Välkommen till museet som är öppet varje dag, året om! De fantastiska faktaböckerna Animalium och Botanicum har gjort succé världen över, och nu får vi följa med på en fascinerande resa ner i världshavens djup i Oceanarium.

Dyk ner under ytan och låt dig trollbindas av de magiskt vackra varelser som lever i våra hav: allt från mikroskopiska plankton till livsfarliga maneter och enorma blåvalar. Följ med på en världsomspännande resa från de hotade korallrevens otroliga artrikedom till de mörkaste djuphavsgravarna och de minst sagt märkliga varelser som lever där - uråldriga havsdjur som funnits nästan lika länge som jorden själv. Är det kanske i världshaven vi kan finna svaret på gåtan om vårt ursprung, och rentav en lösning för planetens framtid?

De utsökt vackra, detaljerade bilderna av Teagan White är skapade i samma tradition som gammaldags planschverk och gör varje sida till ett eget konstverk. Stig in och upptäck världshavens häpnadsväckande hemligheter!

Loveday Trinick, Teagan White

Oceanarium