Magiskt pysssel för Harry Potter-fansen

Publicerad:

2021-05-31

Den officiella boken med trollkarlspyssel innehåller beskrivningar till 22 pyssel från Harry Potters magiska värld i olika svårighetsgrad med enkla, illustrerade steg-för-steg-instruktioner.

Tillverka din egen trollstav och en vacker, tygklädd ask från Ollivanders. Skapa en tidvändare, en hoppande chokladgroda eller varför inte en mini-mandragora i kruka. Roligt pyssel av varierande svårighetsgrad som hela familjen kan vara med och skapa!

Förutom kreativa tips och idéer till roliga pyssel är uppslagen fulla med magiska fakta, kända citat och stillbilder från inspelningarna av Harry Potter-filmerna. Så kalla till dig papper, sax och klister och sätt igång att pyssla som en sann trollkarl!

Harry Potter: Magiskt pyssel innehåller: 

  • Pyssel med fyra olika teman, från den allra första resan till Hogwarts, via klassrum och quidditchtävlingar till julfirande på Hogwarts.
  • 32 sidor med förtryckta, stansade mallar så att du snabbt kan komma igång med skapandet.
  • Ett ark med klistermärken och etiketter att dekorera dina färdiga pyssel med.
  • Instruktioner till föremål så snarlika sina original att de ser ut att vara hämtade direkt från Hogwarts rekvisitaförråd – till exempel Rita Skeeters snabbcitatpenna, Monsterboken om monster och en ryslig flaska skeletoväx.


Bilder ur Harry Potter: Magiskt pyssel

Relaterat

Harry Potter Magiskt pyssel

Om boken

Följ med på ett pysseläventyr till Harry Potters magiska värld och återskapa flera av de förtrollade föremål du sett i filmerna och alltid har önskat dig. Den här officiella pysselboken innehåller beskrivningar till 22 pyssel i olika svårighetsgrad med enkla, illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att hela familjen kan ta del av glädjen i att pyssla och skapa. Tillverka din egen trollstav och en vacker, tygklädd ask från Ollivanders, skapa en tidvändare eller varför inte en hoppande chokladgroda.

Förutom kreativa tips och idéer till roliga pyssel är uppslagen fulla av magiska fakta, kända citat och stillbilder från inspelningarna. Hämta papper, sax och klister och sätt igång att pyssla som en sann trollkarl - även om du inte besitter några magiska krafter.

J.K. Rowling

Harry Potter Magiskt pyssel