bok

Harry Potter Magiskt pyssel

Den officiella boken med trollkarlspyssel

J.K. Rowling

Författare

Beskrivning

2021-05-28
Svenska
9-12

Författare

J.K. Rowling

Formgivare omslag

Annika Meijer

Följ med på ett pysseläventyr till Harry Potters magiska värld och återskapa flera av de förtrollade föremål du sett i filmerna och alltid har önskat dig. Den här officiella pysselboken innehåller beskrivningar till 22 pyssel i olika svårighetsgrad med enkla, illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att hela familjen kan ta del av glädjen i att pyssla och skapa. Tillverka din egen trollstav och en vacker, tygklädd ask från Ollivanders, skapa en tidvändare eller varför inte en hoppande chokladgroda.

Förutom kreativa tips och idéer till roliga pyssel är uppslagen fulla av magiska fakta, kända citat och stillbilder från inspelningarna. Hämta papper, sax och klister och sätt igång att pyssla som en sann trollkarl - även om du inte besitter några magiska krafter.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Originaltitel

Harry Potter Crafting Wizardry

Originalspråk

Engelska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2021-05-28

Produktion

Papper

LABB Matt/Silk bestruket

Miljömärkning

Ja

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129731910

Antal Sidor

191

Ryggbredd (mm)

25

Höjd (mm)

262

Vikt (kg)

1.111

Bredd (mm)

210

Format

Inbunden

 

Jul på Hogwarts

Om boken

"Julen var på väg. En morgon i mitten på december vaknade alla på Hogwarts och fann skolan täckt av flera decimeter snö."
För miljoner läsare runt om i världen är Hogwarts skola för häxkonster och trolldom en magisk plats. I Jul på Hogwarts vi får uppleva Harry Potters första jul på Hogwarts på ett helt nytt sätt. Julstämning råder: Hogwarts är täckt i snö och pyntat för jul, Stora salen är redo för fest och julklappar delas ut på juldagsmorgonen. Jul på Hogwarts är en varm och fin bilderbok för hela familjen. De vackra fyrfärgsillustrationerna står illustratören och konceptkonstnären Ziyi Gao för, och originaltexten är hämtad från Harry Potter och De vises sten.

J.K. Rowling, Ziyi Gao

Jul på Hogwarts

Relaterat

Nyheter

Den magiska succén i fyrfärg fortsätter!

Den 11 oktober 2022 utkommer den illustrerade utgåvan av "Harry Potter och Fenixorden" samtidigt i 24 länder. Jim Kay har arbetat med boken i mer än två år och under arbetets gång blev det uppenbart att det var dags att bjuda in en gästillustratör till trollkarlsvärlden. Den gästen blev Neil Packer – en etablerad och mångsidig illustratör och Jims nära vän.

Magiskt pysssel för Harry Potter-fansen

Den officiella boken med trollkarlspyssel innehåller beskrivningar till 22 pyssel från Harry Potters magiska värld i olika svårighetsgrad med enkla, illustrerade steg-för-steg-instruktioner.