bok

Harry Potter Magiskt pyssel

Den officiella boken med trollkarlspyssel

J.K. Rowling

Författare

Beskrivning

2021-05-25
Svenska
9-12

Författare

J.K. Rowling

Formgivare omslag

Annika Meijer

Följ med på ett pysseläventyr till Harry Potters magiska värld och återskapa flera av de förtrollade föremål du sett i filmerna och alltid har önskat dig. Den här officiella pysselboken innehåller beskrivningar till 22 pyssel i olika svårighetsgrad med enkla, illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att hela familjen kan ta del av glädjen i att pyssla och skapa. Tillverka din egen trollstav och en vacker, tygklädd ask från Ollivanders, skapa en tidvändare eller varför inte en hoppande chokladgroda.

Förutom kreativa tips och idéer till roliga pyssel är uppslagen fulla av magiska fakta, kända citat och stillbilder från inspelningarna. Hämta papper, sax och klister och sätt igång att pyssla som en sann trollkarl - även om du inte besitter några magiska krafter.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Språk

Svenska

Originaltitel

Harry Potter Crafting Wizardry

Originalspråk

Engelska

Publiceringsdatum

2021-05-25

Produktion

Papper

LABB Matt/Silk bestruket

Miljömärkning

Ja

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129731910

Antal Sidor

191

Ryggbredd (mm)

25

Höjd (mm)

262

Vikt (kg)

1.111

Bredd (mm)

210

Format

Inbunden

 

Harry Potter och Fenixorden

Om boken

Harry Potter har fått nog. Sommarlovet hos Dursleys har varit värre än någonsin. Hans bästa vänner verkar inte bry sig om honom, han har inte fått några nyheter från trollkarlsvärlden på hela sommaren och han riskerar dessutom att bli relegerad. När Harry väl återvänder till Hogwarts för sitt femte år är ingenting som det brukar vara, och den stora frågan är: När ska Lord Voldemort slå till igen?

Böckerna om Harry Potter har älskats av generationer, de upptäcks ständigt av nya läsare och nådde snabbt klassikerstatus. Böckerna har sålt över 500 miljoner exemplar runt om i världen, de är utgivna på över 80 språk och har blivit åtta filmsuccéer. Bara i Sverige har det sålts över fem miljoner böcker.
Illustratören Jim Kay har denna gång fått sällskap av sin kollega Neil Packer, som har gjort en del av bilderna.

J.K. Rowling, Jim Kay, Neil Packer

Harry Potter och Fenixorden

Relaterat

Nyheter

Den magiska succén i fyrfärg fortsätter!

Den 11 oktober 2022 utkommer den illustrerade utgåvan av "Harry Potter och Fenixorden" samtidigt i 24 länder. Jim Kay har arbetat med boken i mer än två år och under arbetets gång blev det uppenbart att det var dags att bjuda in en gästillustratör till trollkarlsvärlden. Den gästen blev Neil Packer – en etablerad och mångsidig illustratör och Jims nära vän.

Magiskt pysssel för Harry Potter-fansen

Den officiella boken med trollkarlspyssel innehåller beskrivningar till 22 pyssel från Harry Potters magiska värld i olika svårighetsgrad med enkla, illustrerade steg-för-steg-instruktioner.