bok

Harry Potter Magiskt pyssel

Den officiella boken med trollkarlspyssel

J.K. Rowling

Författare

Inbunden

Fler format

Beskrivning

2021-05-25
Svenska
9-12

Författare

J.K. Rowling

Formgivare omslag

Annika Meijer

Följ med på ett pysseläventyr till Harry Potters magiska värld och återskapa flera av de förtrollade föremål du sett i filmerna och alltid har önskat dig. Den här officiella pysselboken innehåller beskrivningar till 22 pyssel i olika svårighetsgrad med enkla, illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att hela familjen kan ta del av glädjen i att pyssla och skapa. Tillverka din egen trollstav och en vacker, tygklädd ask från Ollivanders, skapa en tidvändare eller varför inte en hoppande chokladgroda.

Förutom kreativa tips och idéer till roliga pyssel är uppslagen fulla av magiska fakta, kända citat och stillbilder från inspelningarna. Hämta papper, sax och klister och sätt igång att pyssla som en sann trollkarl - även om du inte besitter några magiska krafter.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Språk

Svenska

Originaltitel

Harry Potter Crafting Wizardry

Originalspråk

Engelska

Publiceringsdatum

2021-05-25

Produktion

Papper

LABB Matt/Silk bestruket

Miljömärkning

Ja

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129731910

Antal Sidor

191

Ryggbredd (mm)

25

Höjd (mm)

262

Vikt (kg)

1.111

Bredd (mm)

210

Format

Inbunden

 

Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter

Om boken

Professor Albus Dumbledore vet att Gellert Grindelwald, den mäktiga mörka trollkarlen, är på väg att ta kontroll över den magiska världen. Då Dumbledore inte kan stoppa honom på egen hand tar han hjälp av magizoologen Newt Scamander att leda en djärv grupp av trollkarlar, häxor och en modig mugglarbagare på ett livsfarligt uppdrag. De stöter på gamla och nya vidunder och kommer i närkamp med Grindelwalds allt större följarskara. Men med så mycket satt på spel, hur länge kan Dumbledore stå vid sidan och titta på?

Den tredje boken om Newt Scamander och hans vidunder består av filmmanuset samt unikt bakom kulisserna-material och kommentarer från David Yates, David Hayman, Jude Law, Eddie Redmayne, Colleen Atwood, med flera.

J.K. Rowling, Steve Kloves

Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter

Relaterat