Anna Lundgren

Foto av:

Privat

Anna Lundgren är född 1990 och bosatt i Malmö. Hon kommer från Piteå och har studerat kommunikationsvetenskap vid Umeå universitet. Utöver att skriva för barn och unga jobbar hon som art director på reklambyrå. Anna debuterade 2017 och är aktuell med första delen i en trilogi, Agnes Evander och de dödas sjö.

Relaterat

Agnes Evander och Ondskans näste

Om boken

Kappan låg tung över axlarna. Hatet strålade ur blicken och utan rädsla knäckte han grenarna som kom i hans väg. I huvudet susade bara en enda tanke: Hämnd.
Den begåvade världen är i stor fara. Många elever har lämnat Delevinge av rädsla för Marius och hans dotter Vendela. Agnes Evander och hennes vänner är kvar på skolan för att sätta stopp för ondskan, en gång för alla.Tillsammans med medlemmar ur Rådet försöker de lista ut fiendens gömställe och tack vare Agnes syner får de upp ett spår. Synerna leder dem till en mörk skog och en förfallen borg.Vad döljer sig innanför borgens murar? Är den verkligen så övergiven som den först tycks vara?

Anna Lundgren

Agnes Evander och Ondskans näste

Relaterade artiklar

Spänning, vänskap och magi i ny trilogi för slukarna

"Det finns människor som bär på ovanliga gåvor. Du är en av dem. Din gåva kallas för Fortunata och innebär att du kan se in i framtiden. Fortunata går i arv i några utvalda släkter och Evanders är en av dem."