bok

Nu kör vi!

Jan-Åke Winqvist

Författare

Beskrivning

2005-03-04
Svenska
6-9

Författare

Jan-Åke Winqvist

Nu kör vi - på land, vatten och i luften: brandbil, polisbil, ambulans, buss, lastbil, traktor, sportbil, motorbåt, segelbåt, racerbåt och helikopter. Papp-pek för alla som vill få upp farten! Jan-Åke Winqvist har i många år arbetat som illustratör av läromedel. Han har dessutom ritat serietidningar.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

6-9

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2005-03-04

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129663426

Antal Sidor

16

Ryggbredd (mm)

8

Höjd (mm)

160

Vikt (kg)

0.208

Bredd (mm)

185

 

Nu kör vi!

Om boken

Ur Jan Åke Winqvist populära fordonsböcker Bilar, bilar!, Båtar, båtar! och Flygplan, flygplan! har vi valt de häftigaste och bästa bilderna. Författaren har skrivit enkla faktatexter till dem och vi har gjort en rejäl bok i stort, liggande format. Här finns brandbilen, polisbilen, ambulansen och sopbilen, sportbilen och bussen. Här finns också den häftiga helikoptern, passagerarplanet och sportplanet, liksom motorbåten, segelbåten och stora färjan och lilla roddbåten. Allt en liten fordons- och farkostentusiast kan önska sig!

Jan-Åke Winqvist

Nu kör vi!

Relaterat

Katterna som försvann

Om boken

Var katten är katterna?
En dag när farbrorn gick ut med soporna glömde han att stänga ytterdörren. När han kom tillbaka hade hans fem katter smitit ut! Den svarta, den vita, den gråa, den röda och den mittemellan. Allihop hade sprungit bort. Farbrorn ringde genast till polisen. Att hitta sånt som försvunnit är det poliser gör mest och bäst! Nästan, i alla fall ...En titta-hitta-bok full av roliga och kluriga detaljer. Leta i bilderna och se om du kan hjälpa de förvirrade poliserna att hitta de försvunna katterna!Björn Bergenholtz är en av våra största barnboksskapare. Han har gjort sig känd för sina makalösa bilder och berättelser som alltid innehåller en stor portion humor och finurlighet.

Björn Bergenholtz, Björn Bergenholtz

Katterna som försvann