bok

6X

Ett bands bekännelser

Nina Malkin

Författare

Beskrivning

2006-04-05
12-15

Författare

Nina Malkin

Möt 6X - ett ungt band i New York med fyra medlemmar som inte alltid drar jämt. Rika snyggingen Wynn, streetsmarta bossen Stella, kristna Kendall med den storslagna rösten och A/B - förlägen kille och musikaliskt geni. Allt berättas av dessa fyra sköna karaktärer som man bara vill läsa mer om!

6X är:
Kendall Taylor - sång: kalla mig gärna Rösten, men helst inte så att de andra hör. Jag menar, de sliter verkligen för att bli bättre ... Själv har jag förstås Gud att tacka för allt. Det är Gud som har gett mig min talang och min självkänsla.
(Kendall, sluta vara så skenhelig och självgod! Håll käften innan jag slår in den på dig/Stella)

Stella Saunders - bas: bandets boss - nån måste ju ta hand om grejer när det fuckar upp sig - och stolt som en svart panter
(Vem tror hon att hon är egentligen? Hon beter sig som en diva, men hon spelar ju för sjutton bara bas!/Kendall)

A/B Farrelberg - gitarr: ja, ja. Killen. Snubben. Grabben. Y-kromsomen. Jag antar att det är jag. Men mest av allt är jag faktiskt musiker. Och så är jag expert på att göra riktigt bra kaffe.
(A/B är verkligen genomsnäll!/Wynn
Äh, A/B är en nörd!/Stella
A/B är världens sötaste .../Kendall)

Wynn Morgan - trummor: Kendall är så himla begåvad och A/B är så musikalisk, de är riktiga stjärnor. Och Stella är så målmedveten - hon kan göra vad som helst. Jämfört med dem är jag ingenting. Om jag slutar kanske de hittar en bra trummis, en trummis vars jäkla bröst inte hamnar i fokus hela tiden.
(Wynn, du är ordens egen krigarprinsessa! Och hör jag minsta antydan till gnäll igen så kommer jag personligen att köra upp en smällare i röven på dig .../Stella)

Nina Malkin kommer från Brooklyn, New York och är chefredaktör för Teen People Magazine i USA. Hon har länge jobbat som musikjournalist men är själv tondöv.
Läs mer på www.6xtheband.com
Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

12-15

Originaltitel

6X The uncensored confessions

Originalspråk

Svenska

Översättare

Titti Persson

Publiceringsdatum

2006-04-05

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129663686

Antal Sidor

304

Ryggbredd (mm)

23

Höjd (mm)

195

Vikt (kg)

0.47

Bredd (mm)

132

 

6X

Om boken

Möt 6X - ett ungt band i New York med fyra medlemmar som inte alltid drar jämt. Rika snyggingen Wynn, streetsmarta bossen Stella, kristna Kendall med den storslagna rösten och A/B - förlägen kille och musikaliskt geni. Allt berättas av dessa fyra sköna karaktärer som man bara vill läsa mer om! 6X är:
Kendall Taylor - sång: kalla mig gärna Rösten, men helst inte så att de andra hör. Jag menar, de sliter verkligen för att bli bättre ... Själv har jag förstås Gud att tacka för allt. Det är Gud som har gett mig min talang och min självkänsla.
(Kendall, sluta vara så skenhelig och självgod! Håll käften innan jag slår in den på dig/Stella) Stella Saunders - bas: bandets boss - nån måste ju ta hand om grejer när det fuckar upp sig - och stolt som en svart panter
(Vem tror hon att hon är egentligen? Hon beter sig som en diva, men hon spelar ju för sjutton bara bas!/Kendall) A/B Farrelberg - gitarr: ja, ja. Killen. Snubben. Grabben. Y-kromsomen. Jag antar att det är jag. Men mest av allt är jag faktiskt musiker. Och så är jag expert på att göra riktigt bra kaffe.
(A/B är verkligen genomsnäll!/Wynn
Äh, A/B är en nörd!/Stella
A/B är världens sötaste .../Kendall) Wynn Morgan - trummor: Kendall är så himla begåvad och A/B är så musikalisk, de är riktiga stjärnor. Och Stella är så målmedveten - hon kan göra vad som helst. Jämfört med dem är jag ingenting. Om jag slutar kanske de hittar en bra trummis, en trummis vars jäkla bröst inte hamnar i fokus hela tiden.
(Wynn, du är ordens egen krigarprinsessa! Och hör jag minsta antydan till gnäll igen så kommer jag personligen att köra upp en smällare i röven på dig .../Stella) Nina Malkin kommer från Brooklyn, New York och är chefredaktör för Teen People Magazine i USA. Hon har länge jobbat som musikjournalist men är själv tondöv.


Läs mer på www.6xtheband.com


Nina Malkin

6X

Relaterat