bok

Boel får en boll

Helena Davidsson Neppelberg

Författare

Helena Davidsson Neppelberg

Illustratör

Beskrivning

2007-03-16
Svenska
0-3

Författare

Helena Davidsson Neppelberg

Boel gillar sin nya boll. Hon kan kasta den jättehögt! Mamma och Tore vill också vara med. Men vad händer när morfar ska ta bollen?

En bilderbok skapad speciellt för de allra minsta av illustratören Helena Davidsson Neppelberg.

Läs också:
Tore får en tröja

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2007-03-16

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129666441

Antal Sidor

32

Ryggbredd (mm)

8

Höjd (mm)

188

Vikt (kg)

0.197

Bredd (mm)

175

 

Tore får en tröja

Om boken

Tore gillar sin nya tröja. Han vill alltid ha den på sig. Den får aldrig försvinna! Men så blir tröjan smutsig ... En bilderbok skapad speciellt för de allra minsta av illustratören Helena Davidsson Neppelberg.

Helena Davidsson Neppelberg, Helena Davidsson Neppelberg

Tore får en tröja

Relaterat

Stora boken om Halvan

Om boken

Tre spännande och faktafyllda berättelser med omåttligt populära fordonsfantasten Halvan samlas i en stor samlingsutgåva. Dessutom ingår ett helt nyskrivet och nytecknat kapitel om hur en Halvan-bok blir till.
Om Här kommer nya polisbilen:Vi får följa Halvan och hans kollega Dajana under ett skift. Den här dagen griper de en inbrottstjuv efter en hetsig jakt i ett villaområde. Sen hjälper de till vid en trafikolycka, och på kvällen tar de hand om en liten kille som tappat bort sin pappa under en fotbollsmatch. Ingen dag liknar den andra för en polis!Om här kommer grävskopan:Halvan är en kille med stor fantasi. Från leksaksbilarna på golvet i hans rum flyttas vi ut i den riktiga världen. Där är Halvan mästare på att gräva! Hans grävmaskin (som det faktiskt heter) väger lika mycket som tio bilar! Nu gräver Halvan upp marken där ett nytt dagis ska byggas. Han är så skicklig att han kan stänga en tändsticksask med skopan på sin grävmaskin. Barnen på den gamla förskolan brukar kolla när han jobbar. En dag behöver en liten flicka hjälp - hennes boll har fastnat uppe i ett träd!Om Här kommer tåget:Så här går det när Halvan kör X2000. Halvan kör tåget till Göteborg i 200 kilometer i timmen. Varje gång han möter ett tåg blinkar han med framljuset. Och med tutan skrämmer han bort några älgar intill spåret. Förutom passagerarna finns tågmästaren Julia, Phong som jobbar i bistron och Alice i förstaklassvagnen ombord på tåget för att hjälpa Halvan under resan.

Arne Norlin, Jonas Burman

Stora boken om Halvan