bok

Mina fina djur

svart & vit

Xavier Deneux

Illustratör

Beskrivning

2008-05-22
Svenska
0-3

Illustratör

Xavier Deneux

En härligt tuff pekbok för de allra minsta! Grafiskt läcker i svart och vitt med färgglada detaljer och ljuvliga bilder på alla favoritdjuren! Mjukklädda pärmar och stadiga kartongblad med spännande kikhål som leder över till nästa sida. Pedagogiskt, kul och läckert - i snygg design!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Språk

Svenska

Originaltitel

Mes animaux (blanc noir)

Originalspråk

Franska

Publiceringsdatum

2008-05-22

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129668377

Antal Sidor

20

Ryggbredd (mm)

30

Höjd (mm)

160

Vikt (kg)

0.459

Bredd (mm)

160

 

Klappa djuren

Om boken

Kaninpäls, fårull eller kycklingdun? Klappa djuren och känn på deras mjuka päls! Lär dig känna igen alla djuren på gården. Se vad deras ungar kallas och härma hur de låter! Mjuk och go' titta-känna-bok med enkla fakta för de allra minsta om djuren på gården. Barnens första fina faktabok om bondgårdsdjuren!

Xavier Deneux, Xavier Deneux

Klappa djuren

Relaterat

Katterna som försvann

Om boken

Var katten är katterna?
En dag när farbrorn gick ut med soporna glömde han att stänga ytterdörren. När han kom tillbaka hade hans fem katter smitit ut! Den svarta, den vita, den gråa, den röda och den mittemellan. Allihop hade sprungit bort. Farbrorn ringde genast till polisen. Att hitta sånt som försvunnit är det poliser gör mest och bäst! Nästan, i alla fall ...En titta-hitta-bok full av roliga och kluriga detaljer. Leta i bilderna och se om du kan hjälpa de förvirrade poliserna att hitta de försvunna katterna!Björn Bergenholtz är en av våra största barnboksskapare. Han har gjort sig känd för sina makalösa bilder och berättelser som alltid innehåller en stor portion humor och finurlighet.

Björn Bergenholtz, Björn Bergenholtz

Katterna som försvann