bok

123 - Lek med siffror!

Thierry Laval

Författare

Thierry Laval

Illustratör

Beskrivning

2008-03-11
Svenska
0-3

Författare

Thierry Laval

Illustratör

Thierry Laval

En unik lek- och lärbok för små barn! En härligt tjock och rolig pekbok i stort format med kartongblad och greppvänliga skumgummikanter. Kul och färgglada bilder! Och dessutom: sifforna, från 1-10, är löstagbara. Bakom varje siffra finns bildöverraskningar, och siffrorna kan sedan i sin tur användas för egna lekar.

Titta, peka, räkna och lek!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originaltitel

123 - Joue avec les chiffres!

Originalspråk

Svenska

Översättare

Lilly Inselmann

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2008-03-11

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129668582

Antal Sidor

20

Ryggbredd (mm)

40

Höjd (mm)

167

Vikt (kg)

0.507

Bredd (mm)

223

 

Tittut! alla djurungar

Om boken

En unik lek- och lärbok för små barn! Var är djurungarna? Här får barnen lära sig vad djuren heter! En härligt tjock pekbok i stort format med kartongblad och greppvänliga skumgummikanter. Kul, färgglada bilder och löstagbara djur!

Thierry Laval, Thierry Laval

Tittut! alla djurungar

Relaterat

Äppelkänslan

Om boken

"Det här är en bilderbok som kommer att bli uppskattad. Av barn för att den hjälper dem att sätta ord på en känsla och av föräldrarna för att den hjälper dem att minnas."
Emelie Ljungberg, Östgöta CorrespondentenÄppelkänslan = saknad + stark kärlekDet börjar så bra, en ledig dag med spel, äpplen och kex. Sen blir det kaffe och mys i soffan. Det är underbart att bli kittlad, att bara få vara tillsammans. Men från ingenstans kommer ”läggdags” och plötsligt tar ilskan över, den mysiga lekstunden förvandlas till bråk. Varför blev det så här? Hur kan man bli så arg när man precis haft det så bra?Ingen kan som Emma och Lisen Adbåge skildra starka känslostormar, dumma bråk men också känslan i att få landa i en mjuk famn när ilskan lagt sig.

Lisen Adbåge, Emma AdBåge

Äppelkänslan