bok

123 - Lek med siffror!

Thierry Laval

Författare

Thierry Laval

Illustratör

Beskrivning

2008-03-06
0-3

Författare

Thierry Laval

Illustratör

Thierry Laval

En unik lek- och lärbok för små barn! En härligt tjock och rolig pekbok i stort format med kartongblad och greppvänliga skumgummikanter. Kul och färgglada bilder! Och dessutom: sifforna, från 1-10, är löstagbara. Bakom varje siffra finns bildöverraskningar, och siffrorna kan sedan i sin tur användas för egna lekar.

Titta, peka, räkna och lek!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originaltitel

123 - Joue avec les chiffres!

Originalspråk

Svenska

Översättare

Lilly Inselmann

Publiceringsdatum

2008-03-06

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129668582

Antal Sidor

20

Ryggbredd (mm)

40

Höjd (mm)

167

Vikt (kg)

0.507

Bredd (mm)

223

 

Tittut! alla djurungar

Om boken

En unik lek- och lärbok för små barn! Var är djurungarna? Här får barnen lära sig vad djuren heter! En härligt tjock pekbok i stort format med kartongblad och greppvänliga skumgummikanter. Kul, färgglada bilder och löstagbara djur!

Thierry Laval, Thierry Laval

Tittut! alla djurungar

Relaterat

I Skymningslandet

Om boken

En vacker och hoppfull saga med ljuvliga, stämningsfulla illustrationer av Marit Törnqvist. Nyutgivning av Astrid Lindgrens klassiska berättelse.
Jag ska aldrig glömma när herr Liljonkvast hämtade mig första gången. Jag låg i sängen när det knackade på rutan. En mycket liten herre i rutig kostym och hög hatt kom in genom fönstret. Han undrade om jag ville följa med till Skymningslandet. Men det kunde jag inte. Jag hade ju ont i mitt ben."Spelar ingen roll", säger Liljonkvast, "spelar ingen roll i Skymningslandet!"Han tog mig i handen, och sen flög vi. Ja, vi flög, i den lena blåa skymningen, högt över staden där ljusen börjar tändas i alla hem. Nu kommer herr Liljonkvast och hämtar mig varje dag till Skymningslandet. Det är så härligt! Det gör ingenting alls om man har ont i ett ben.

Astrid Lindgren, Marit Törnqvist

I Skymningslandet

Här kommer brandflygplanet

Om boken

Halvan bekämpar skogsbränder! En ny del i succéserien om Halvan.

Halvan är brandflygare, det betyder att han är pilot på ett brandflygplan. Hans jobb är att släcka bränder från luften med hjälp av sitt flygplan. Eftersom jorden har blivit varmare och torrare så brinner det mer i våra skogar. Larmmottagaren Louise har fått in ett larm om en skogsbrand och Halvan och hans kollegor måste genast rycka ut. Med hjälp av flygplanens skopor kan de skopa upp vatten ur en sjö i närheten av branden. Det tar tid att släcka en skogsbrand, men framåt kvällen har de äntligen lyckats!

Lär dig om pontoner, skopor, roder, vattentankar, skogsbränder och mycket mer i denna faktaspäckade bok om brandflygplan för de minsta fordonsälskarna.

Arne Norlin, Jonas Burman

Här kommer brandflygplanet