bok

Lek med djuren

Läs och lek!

Top That!

Författare

Top That!

Illustratör

Beskrivning

2008-05-15
Svenska
3-6

Författare

Top That!

Illustratör

Top That!

Så här ser det ut i Afrikas djungel! Placera djuren var du vill med hjälp av magneter. Du kan lära dig namnen på djuren och se var de hör hemma i landskapet. Eller skapa egna berättelser - läs och lek!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Originaltitel

Wild Animals

Originalspråk

Svenska

Översättare

Susanna Hellsing

Språk

Svenska

Serie

Läs och lek!

Publiceringsdatum

2008-05-15

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129668728

Antal Sidor

8

Ryggbredd (mm)

14

Höjd (mm)

242

Vikt (kg)

0.633

Bredd (mm)

207

 

Kör din egen helikopter!

Om boken

Boken som är en leksak - kör din egen helikopter! Med en joystick styr du helikoptern över sidorna!

Nu är du helikopterpilot. Dags att lyfta från helikopterplattan! Ditt uppdrag blir att föra en man som blivit hajbiten till sjukhus. Med hjälp av en joystick styr du helikoptern i alla väder, in och ut ur grottor, förbi berg och dalar. Kommer mannen att klara sig?


Top That!

Kör din egen helikopter!

 

Relaterat

Äppelkänslan

Om boken

"Det här är en bilderbok som kommer att bli uppskattad. Av barn för att den hjälper dem att sätta ord på en känsla och av föräldrarna för att den hjälper dem att minnas."
Emelie Ljungberg, Östgöta CorrespondentenÄppelkänslan = saknad + stark kärlekDet börjar så bra, en ledig dag med spel, äpplen och kex. Sen blir det kaffe och mys i soffan. Det är underbart att bli kittlad, att bara få vara tillsammans. Men från ingenstans kommer ”läggdags” och plötsligt tar ilskan över, den mysiga lekstunden förvandlas till bråk. Varför blev det så här? Hur kan man bli så arg när man precis haft det så bra?Ingen kan som Emma och Lisen Adbåge skildra starka känslostormar, dumma bråk men också känslan i att få landa i en mjuk famn när ilskan lagt sig.

Lisen Adbåge, Emma AdBåge

Äppelkänslan