bok

Tango Books-Burton T Mini-bok Traktor m.fl i låda

4 kul böcker med flikar. 6ex/je Grävmaskin, Traktor, Brandbil, Kranbil

Beskrivning

2010-08-26
Svenska
3-6
Fyra kul böcker med flikar - samla hela serien! Här är böckerna för små barn som gillar både fakta och lek.

Korta frågor och svar om traktorn, grävmaskinen, kranbilen och brandbilen. När du har lyft på alla flikar kan du veckla ut ditt egen tredimensionella fordon. Vik ut och lek!

I serien ingår:
Mini-bok - Brandbil
Mini-bok - Grävmaskin
Mini-bok - Kranbil
Mini-bok - Traktor


Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Språk

Svenska

Originalspråk

Engelska

Publiceringsdatum

2010-08-26

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129675887

Antal Sidor

12

Ryggbredd (mm)

85

Höjd (mm)

262

Vikt (kg)

2.792

Bredd (mm)

262

Format

Inbunden

Relaterat

Så sover staden

Om boken

Två syskon har satt frön i sina fönster
nu gror små plantor där, dom växer i en radI parken där står träden i ett mönsterför så ska det se ut i parken i en stadEn stad gör sig redo för att sova. Kanske är det en stad ganska lik din? Ser du pojken som övar på fiolen, och pappan som somnat mitt i sagan? Eller alla de som står och fryser i en liftkö? Kanske ser du den som ivrigt väntar på att pannkakorna ska bli färdiga, och fartyget som kastar loss och seglar bort i mörkret. Och högt ovanför allt och alla – tyst och stor och rund – ser du månen?En vidunderlig skildring av stadens människor och miljöer, växelvis nära och på avstånd. På stämningsfull vers av Augustvinnaren Oskar Kroon, och bildsatt av Josefin Sundqvist, vars illustrationer förenar stillhet och rörelse, vakenhet och vila. En bilderbokspärla för en lugn stund vid läggdags.

Oskar Kroon, Josefin Sundqvist

Så sover staden

Djuren i staden

Om boken

Välkommen till betongdjungeln!
Det finns många fördelar med att bo i stan och det har även en del vilda djur upptäckt! I den här boken får man bland annat träffa skvallriga småsparvar, höghus-byggande skator, nattpatrullerande rävar, tunnelbane-åkande duvor och stadens listigaste invånare – råttan.Med fakta och humor i perfekt symbios berättar och levandegör Sarah Sheppard djuren och naturen för stora och små.
Några pressröster om böckerna Djuren i skogen och Djuren i vattnet:

"Massor av lärorika fakta, smittande humor." Ingalill Mosander, Aftonbladet

"Sarah Sheppard har verkligen öga för det där, det som är roligt och som samtidigt förmedlar någonting om djurens liv." Yukiko Duke, SVT Gomorron Sverige

"Humor och kunskap i en ljuv förening." Jenny Berntson Djurvall, Naturmorgon, SR P1”… boken andas både lust att lära och lära ut.” BTJ”Imponerande hur Sarah Sheppard lyckas förmedla massor av fakta med humor och ett djup.”Naturmorgon, SR P1

Sarah Sheppard, Sarah Sheppard

Djuren i staden