bok

Gosiga djurboken

Peka & Känn

Beskrivning

2011-01-12
Svenska
0-3
Peka och känn tillsammans med din lilla bebis! Är det en dunig kyckling eller en blank fisk? En luddig björn eller en skrovlig groda? Vilka färger har de?

Här finns gosiga djur att klappa och prata om. Språket växer fram i dialog med det lilla barnet. En färgglad älsklingsbok för de allra minsta.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Språk

Svenska

Originaltitel

Baby's very first Touchy-Feely Animals Book

Originalspråk

Engelska

Publiceringsdatum

2011-01-12

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129676457

Antal Sidor

10

Ryggbredd (mm)

23

Höjd (mm)

148

Vikt (kg)

0.209

Bredd (mm)

146

Relaterat

Nyfikna öron - Havet

Om boken

Ny bok i succéserien Nyfikna öron. En garanterad favorit för de allra minsta: en fin liten kartongbok med ljud! Hur låter havet? Hur ser sälen ut?
Peka på djuret, tryck på knappen och hör hur det låter. Boken ingår i serien Nyfikna öron: roliga, slitstarka och stadiga böcker med glada och tilltalande bilder och fint ljud.

Marion Billet

Nyfikna öron - Havet

Katterna som försvann

Om boken

Var katten är katterna?
En dag när farbrorn gick ut med soporna glömde han att stänga ytterdörren. När han kom tillbaka hade hans fem katter smitit ut! Den svarta, den vita, den gråa, den röda och den mittemellan. Allihop hade sprungit bort. Farbrorn ringde genast till polisen. Att hitta sånt som försvunnit är det poliser gör mest och bäst! Nästan, i alla fall ...En titta-hitta-bok full av roliga och kluriga detaljer. Leta i bilderna och se om du kan hjälpa de förvirrade poliserna att hitta de försvunna katterna!Björn Bergenholtz är en av våra största barnboksskapare. Han har gjort sig känd för sina makalösa bilder och berättelser som alltid innehåller en stor portion humor och finurlighet.

Björn Bergenholtz, Björn Bergenholtz

Katterna som försvann