bok

Gosiga djurboken

Peka & Känn

Beskrivning

2011-01-17
Svenska
0-3
Peka och känn tillsammans med din lilla bebis! Är det en dunig kyckling eller en blank fisk? En luddig björn eller en skrovlig groda? Vilka färger har de?

Här finns gosiga djur att klappa och prata om. Språket växer fram i dialog med det lilla barnet. En färgglad älsklingsbok för de allra minsta.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originaltitel

Baby's very first Touchy-Feely Animals Book

Originalspråk

Engelska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2011-01-17

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129676457

Antal Sidor

10

Ryggbredd (mm)

23

Höjd (mm)

148

Vikt (kg)

0.209

Bredd (mm)

146

Relaterat

Vad har du bakom ryggen?

Om boken

Lena Sjöbergs nya bok Vad har du bakom ryggen? är en rolig gissningslek. Vad gömmer de olika karaktärerna bakom ryggen? Roboten har en nalle, piraten har en papegoja, men vad har polisen, superhjälten och bläckfisken? Det är inte alltid som man tror ... Titta och gissa tillsammans!

Vad har du bakom ryggen? är en interaktiv småbarnsbok där du ska gissa vad de olika karaktärerna gömmer bakom sina ryggar. Boken utkom i original 2012 och i nyutgåva 2017.

Lena Sjöberg, Lena Sjöberg

Vad har du bakom ryggen?

Äppelkänslan

Om boken

"Det här är en bilderbok som kommer att bli uppskattad. Av barn för att den hjälper dem att sätta ord på en känsla och av föräldrarna för att den hjälper dem att minnas."
Emelie Ljungberg, Östgöta CorrespondentenÄppelkänslan = saknad + stark kärlekDet börjar så bra, en ledig dag med spel, äpplen och kex. Sen blir det kaffe och mys i soffan. Det är underbart att bli kittlad, att bara få vara tillsammans. Men från ingenstans kommer ”läggdags” och plötsligt tar ilskan över, den mysiga lekstunden förvandlas till bråk. Varför blev det så här? Hur kan man bli så arg när man precis haft det så bra?Ingen kan som Emma och Lisen Adbåge skildra starka känslostormar, dumma bråk men också känslan i att få landa i en mjuk famn när ilskan lagt sig.

Lisen Adbåge, Emma AdBåge

Äppelkänslan