bok

Gosiga djurboken

Peka & Känn

Beskrivning

2011-01-12
Svenska
0-3
Peka och känn tillsammans med din lilla bebis! Är det en dunig kyckling eller en blank fisk? En luddig björn eller en skrovlig groda? Vilka färger har de?

Här finns gosiga djur att klappa och prata om. Språket växer fram i dialog med det lilla barnet. En färgglad älsklingsbok för de allra minsta.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Språk

Svenska

Originaltitel

Baby's very first Touchy-Feely Animals Book

Originalspråk

Engelska

Publiceringsdatum

2011-01-12

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129676457

Antal Sidor

10

Ryggbredd (mm)

23

Höjd (mm)

148

Vikt (kg)

0.209

Bredd (mm)

146

Relaterat

Förr och nu-boken

Om boken

Visste du att telefoner satt fast i väggen förr i tiden? Att det fanns tandborstar gjorda av fjädrar? Och att man använde myror när man skulle tvätta?

Följ med på en resa till förr i tiden tillsammans med Pernilla Stalfelt. Här berättar hon på sitt alldeles omisskännliga sätt om hur det kunde vara när din mormor var liten, när din pappa föddes och vad man hade för skor på medeltiden. Hur gjorde man innan tvättmaskinen fanns? Är robotdammsugaren verkligen lika effektiv som en kvast? Med mycket humor och berättarglädje skildras spännande historier och intressanta fakta om hur det kunde vara förr i tiden – och hur det ser ut idag. Det är roligt, knäppt, befriande och på största allvar.

Pernilla Stalfelt är mest känd för succéboken Bajsboken. Sedan debuten 1996 med Hårboken har Pernillas böcker väckt stor uppmärksamhet och förtjusning, både bland publik och press. Få kan som hon hantera svåra ämnen på ett begripligt och glädjefullt sätt och få sina läsare intresserade, roade och berörda.

I samma serie ingår även: Hårboken, Bajsboken, Dödenboken, Kärlekboken, Läskiga boken, Våldboken, Livetboken, Matboken och Tidenboken och Kissboken

Pernilla Stalfelt, Pernilla Stalfelt

Förr och nu-boken