bok

Stiligt Stella!

Mia Sjöström

Författare

Elliot Elliot

Illustratör

Beskrivning

2008-05-14
Svenska
3-6

Författare

Mia Sjöström

Illustratör

Elliot Elliot

Stella har blivit på tok för långhårig! Hon är mest ett enda stort trassel och rufs, så nu är det är verkligen dags att gå till hundsalongen, tycker Stellas människa Kristina.

Stella tycker egentligen inte så mycket om att gå till frisören, det är lite läskigt. Tänk om ingen känner igen henne efteråt? Men Kristina är väldigt bestämd, Stella kommer inte undan.

Det här är en fantastisk fotoberättelse för stora och små hundälskare. Och många mindre läsare kan säkert identifiera sig med känslan av att behöva klippa sig fast man inte riktigt vet om man vill eller vågar!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2008-05-14

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789173770132

Antal Sidor

32

Ryggbredd (mm)

9

Höjd (mm)

261

Vikt (kg)

0.275

Bredd (mm)

200

 

Stiligt Stella!

Om boken

Stella har blivit på tok för långhårig! Hon är mest ett enda stort trassel och rufs, så nu är det är verkligen dags att gå till hundsalongen, tycker Stellas människa Kristina. Stella tycker egentligen inte så mycket om att gå till frisören, det är lite läskigt. Tänk om ingen känner igen henne efteråt? Men Kristina är väldigt bestämd, Stella kommer inte undan. Det här är en fantastisk fotoberättelse för stora och små hundälskare. Och många mindre läsare kan säkert identifiera sig med känslan av att behöva klippa sig fast man inte riktigt vet om man vill eller vågar!

Mia Sjöström, Elliot Elliot

Stiligt Stella!

Relaterat

Fluff

Om boken

Fluff! ropar jag.
FLUFF! skriker jag.Fluff, gråter jag.Men du är borta.Om man har en liten kanin som man älskar över allt annat är det lätt att tänka på alla faror som lurar. Skator med vassa näbbar, hungriga örnar och fästingar i gräset. Nej, då är det säkrast för en liten kanin som Fluff att stanna hemma, inne i sin trygga bur. Men på sommarens soligaste dag händer det värsta. Fluff tar ett skutt ut genom dörren – in i det höga gräset – och är försvunnen. Nu börjar sökandet efter en liten, vit och fluffig kanin. Han måste hittas! Fast tänk om Fluff inte alls är borta, bara någon annanstans? Och tänk om det finns mer att hitta, där ute i det fria?Prisbelönta Annica Hedin skildrar mästerligt och finurligt något så sorgligt som att tappa bort ett husdjur. Och kan man skydda den man älskar mot allt som är farligt? Med färgsprakande och uttrycksfulla illustrationer av Erik Svetoft.

Annica Hedin, Erik Svetoft

Fluff