bok

Kom till Lukas

Akin Düzakin

Författare

Akin Düzakin

Illustratör

Beskrivning

2009-07-13
3-6

Författare

Akin Düzakin

Illustratör

Akin Düzakin

Lukas fyller år och ska ha ett stort födelsedagskalas med många gäster. Först kommer farbror Per, sen kommer farmor, faster och kusinerna. Men innan kalaset kan börja vill Lukas veta hur hans gäster reste, hur de kom till hans kalas. Bil, båt, buss eller flyg?

Farbror Per kom i sin blåa sportbil, farmor åkte tåg, faster Ellen åkte flygplan, kusinerna åkte minibuss med släp. I klara, färgstarka bilder får vi följa hur Lukas gäster reste till kalaset.

Till slut, när alla gäster är på plats, kan den stora festen börja. Det blir den bästa födelsedagsfest som Lukas har haft.

Kom till Lukas är en smart och rolig bok för de yngsta som gillar bilar, bussar, flygplan, tåg och andra spännande fordon.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Originaltitel

Kom til Lukas

Originalspråk

Norska

Översättare

Moa Brunnberg

Publiceringsdatum

2009-07-13

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789173770460

Antal Sidor

40

Ryggbredd (mm)

9

Höjd (mm)

237

Vikt (kg)

0.29

Bredd (mm)

202

 

Kom till Lukas

Om boken

Lukas fyller år och ska ha ett stort födelsedagskalas med många gäster. Först kommer farbror Per, sen kommer farmor, faster och kusinerna. Men innan kalaset kan börja vill Lukas veta hur hans gäster reste, hur de kom till hans kalas. Bil, båt, buss eller flyg? Farbror Per kom i sin blåa sportbil, farmor åkte tåg, faster Ellen åkte flygplan, kusinerna åkte minibuss med släp. I klara, färgstarka bilder får vi följa hur Lukas gäster reste till kalaset. Till slut, när alla gäster är på plats, kan den stora festen börja. Det blir den bästa födelsedagsfest som Lukas har haft. Kom till Lukas är en smart och rolig bok för de yngsta som gillar bilar, bussar, flygplan, tåg och andra spännande fordon.

Akin Düzakin, Akin Düzakin

Kom till Lukas

 

Relaterat

Katterna som försvann

Om boken

Var katten är katterna?
En dag när farbrorn gick ut med soporna glömde han att stänga ytterdörren. När han kom tillbaka hade hans fem katter smitit ut! Den svarta, den vita, den gråa, den röda och den mittemellan. Allihop hade sprungit bort. Farbrorn ringde genast till polisen. Att hitta sånt som försvunnit är det poliser gör mest och bäst! Nästan, i alla fall ...En titta-hitta-bok full av roliga och kluriga detaljer. Leta i bilderna och se om du kan hjälpa de förvirrade poliserna att hitta de försvunna katterna!Björn Bergenholtz är en av våra största barnboksskapare. Han har gjort sig känd för sina makalösa bilder och berättelser som alltid innehåller en stor portion humor och finurlighet.

Björn Bergenholtz, Björn Bergenholtz

Katterna som försvann