Moa Graaf

Foto av:

Alice Johansson

Moa Graaf, född 1978, är en frilansande illustratör bosatt i västra Göteborg. År 2016 bytte hon bana i livet och sadlade om till illustratör på heltid. Sedan dess har hon hunnit med att illustrera ett flertal barnböcker, hon har även både skrivit och illustrerat Mormor vid havet samt småbarnsserien om Sill och Fräs. I sitt bildskapande blandar hon gärna digitala och analoga tekniker och hon inspireras mycket av de vackra omgivningarna i närheten av havet där hon bor.

Relaterat

Titta Halloween

Om boken

En mysryslig bok för de yngsta om mångas favorithögtid – Halloween!
Häng med på Halloweenfest! Knacka på dörren, titta på allt roligt och rysligt pynt, smaka läskigt fika, dansa dansstopp, busa med pappa och känn pirret i magen! Titta Halloween är en bok om allt roligt och alla känslor som Halloween kan innebära för den som är liten. Härligt rytmisk text som tål många omläsningar och lekfulla, spännande bilder med mycket att titta och peka på. En kartongbok i tåligt format, perfekt för små händer.Duon Frida Naemi Persson och Moa Graaf står även bakom de populära bilderböckerna Rysligt mysigt, Halloween och Kommer inte Tomten snart?

Frida Naemi Persson, Moa Graaf

Titta Halloween

Rysligt mysigt, Halloween

Om boken

Det är regnigt, riktigt ruskigt. Rysligt mysigt, Halloween! Smarrigt godis, läskigt bus, hemska pumpor, tända ljus.
En bok helt tillägnad barnens favorithögtid: Halloween!Bus eller godis? Ett gäng utklädda barn på godisjakt råkar plötsligt snubbla in i en ny del av stan där ingenting ser ut som vanligt. Här finns en blodbar, en vampyrtandläkare … och massor av läskiga varelser som inte alls ser utklädda ut!Möt vampyrer, häxor, skelett och ett gäng busiga spöken i ett kittlande äventyr som passar perfekt för 3–6-åringarna som älskar Halloween. Med roliga rim av bilderboksdebutanten Frida Naemi Persson och härligt mysrysliga bilder av Moa Graaf. Läs tillsammans, fnissa och rys! För du är väl inte rädd …?

Frida Naemi Persson, Moa Graaf

Rysligt mysigt, Halloween

Relaterade artiklar

Läs tillsammans, rys och mys!

Rysligt mysigt, Halloween är en bok helt tillägnad barnens favorithögtid: Halloween! Med roliga rim av bilderboksdebutanten Frida Naemi Persson och härligt mysrysliga bilder av Moa Graaf.